Голова фиеста - Юнайтед разби Рома с 6:2

"Червените дяволи" губеха на почивката, после вкараха 5 гола
Обновена: 30 апр 2021 08:03 | 30 апр 2021 07:58, Елка Василева
28
Голова фиеста - Юнайтед разби Рома с 6:2
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед разби Рома с 6:2 на стадион "Олд Трафорд" в първа полуфинална среща от турнира Лига Европа.

"Червените дяволи" започнаха мача силно и още в 9-тата минута Бруно Фернандеш даде аванс на домакините. До края на полувремето обаче Рома успя да направи пълен обрат и с голове на Пелегрини (14'-дузпа) и Един Джеко (34') гостите се прибраха на почивка с гол преднина.

Второто полувреме Юнайтед включи на много високи обороти и момчетата на Оле Гунар Солскяер успяха да отбележат още цели 5 попадения. С два гола на Единсон Кавани(49' 64) домакините излязоха напред в резултата. Бруно Фернандеш(71'), Пол Погба(75') и Мейсън Грийнууд(86') направиха кошмара за Рома пълен и на практика обезсмислиха реванша.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Много ми хапесва Ерик Баили, има уникална техника. Представям си как се чувства един флангови футборист който трябва да мине през Бисака и Баили... (обречен :})
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой като говори за дузпи и подкрепа очевидно е мкого слаб във футбола . Дузпата е част от правилника и се прилага, когато има нарушение в наказателното поле. Съответно ако отборчето е слабо физически и игриво...трудно догонва нападатели и файлове и прави нарушение. Дузпата си е просто фаул и трябва да свири винаги, когато има нарушение. Другото са алабала от квартални бекове
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това да се каже че Ман.Юнайтед носи само негативи от съдиите е много смешно.Погледнете статистиката и.ще видите Коко дузпи са отсъдени в полза за Ман.Юнайтед и колко картони отсъждат на отборите които играят срещу Ман.Юнайтед ,освен това може да си върщате мачовете и да разглеждате подробно съдийските решения.Давам пример дузпата за Юнайтед вчера и неотсъдената дузпа за Лийдс при мача срещу Юнайтед.
23
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ман.Юнайтед е ужасно подкрепян отбор. Даже и треньори на големи отбори го казват. А не би трябвало,защото не е професионално.Но при това положение няма как. Няма мач без подкрепа на Ман.Юнайтед.Срещу Лийдс ,защо нямаше дузпа?
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки има право на мнение, а кой ще бие следващия мач... за това е турнир да покажат . Ще разберем скоро. За мен сити е мн по класен и красив, като игра. Въпреки, ще не съм им фен го признавам.
21
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПСЖ са много по-добри от Сити в момента.На последния мач ако имаше правилно съдийство Сити щеше да свърши с 9 футболисти мача.Сити също са добър отбор,но ПСЖ са много по-добри.Аз не съм фен на ПСЖ.Аз съм фен на Атлетико Мадрид и като неутрален фен мога да кажа ,че ПСЖ на следващия мач ще ги бият още в първото полувреме.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17Изобщо не гледаш Английското. Юнайтед специално носи само съдийски негативи, от както съра напусна. Ощетен е в мн мачове от съдийски грешки. Стига с тея съдий да не коментираш БФС мач :) Там има Вар . Всичко се преглежда .
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Ман.Юнайтед играят куп таланти и за това е грозно да получават всеки път подкрепа от съдиите.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое им е по класното на ПСЖ? Разпасана команда с един таран лигльо, който вече никой не харесва. Кое им е класното? Сити имат изграден отбор, техника, системна игра , пейка, добре смазана машина. А дори нямат нападател в момента. Великана Агуеро неиграе... Гуардиола е класи над почетино.
17
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не съм фен на Рома,просто наблюдавам Английското първенство и виждам как там подкрепят Ман.Юнайтед и Ман.Сити. В Испания е същото с Барселона. Там искат Барса да спечели шампионата. Футболната мафия е навсякъде.За обикновенните фенове е малко трудно ,особено пристрастните да направят оценка.Аз като гледам в Българи феновете на Ман.Юнайтед,Сити,Барса и други ,виждам че са като феновете на политиците,абсолютно безкритични.Аз щях да се срамувам ако съм фен на Ман.Юнайтед.
16
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз това писах Рома в момента са слаби и нямаше нужда от такава нахална подкрепа за Ман.Юнайтед от съдиите.Същото беше и за Сити,въпреки ,че ПСЖ е много по-класен отбор и донякъде беше оправдано съдихте така нахално да им дават подкрепа на Ман.Сити. Аз се надявам технологиите да премахнат съдиите и в бъдеще да няма такова гнусни нарушения. ФИФА и УЕФА са мафиоти
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А то пък дървените играчи на Рома хич неправиха нарушения:) На Бруно и Погба им насиниха краката със постоянно закъснели шпагати или опити да спрат контратаки. Айде стига се напъва вече :) Когато едни фенове реват само по садийте значи отбора им неструва нищо. Дай съдията да изгони 5 човека от Юанайтед,че да биете :) Това не е сериозно мислене .
14
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Върнете си мачовете на Ман.Сити срещу ПСЖ и вчерашния на Ман.Юнайтед срещу Рома и наблюдавайте съдийските решения и ще видите,че няма конспирации. Може всеки един мач на Ман.Юнайтед да гледате и ще се убедите. Футболистите на тези отбори със съдиите се държат като със шеф към подчинен.Даже в Българското първенство ще има отстранени при такива отношения.Да не говорим за това колко са груби.Вчера трябваше да има поне два червени картона за Ман.Юнайтед и за коментари и за груби нарушения.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е в Юнайтед играят куп таланти повечето млади с уникална физика и бързина. Нима италианските фенчета са си мислили,ще с открит футбол, ще победят:) Та Юнайтед скърши Сити с 2 0 с идентична силова игра. Класите снощи бяха различни. Съдията няма роля в мача свърши си работата добре.
12
5
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 2 години
щом Рома е слабо отборче защо са тези аванти към Юнайтед, очевадни
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И във футбола е като в политиката,абсолютна мафия. Само че във футбола е много по-нахално,защото се вижда. Аз разбирам да е един мач на Ман.Юнайтед,но всички мачове вече е прекалено.Спирам с гледането на футбол.Ще гледам баскетбол.Евролигата и НБА няма такива дразнещи моменти.Аз ако съм футболист от Ман.Юнайтед ще се срамувам.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука някакви пиленца пак се напъват в тежки конспирации. Това е болест с тея конспирации. Сега за мача....ами рома е 2 едно малко отборче с крехка физика и това снощи се видя ясно. Англия в момента има адски силно първенство и отборите са физически подготвени, като машини. Същата ситуация е видяхме и предния ден с френския ПСЖ второто полувреме просто издъхнаха физически и сити ги сгази. Да там с по малко,но се пак това е ПСЖ... не рома
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
отдавна не гледам мачове и в Бг и Европа. Футбола се *** в машина за пари , големи пари. Повече се говори за трансферни суми заплати и нощния живот на играчите от колкото да се коментира самата игра.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако футбола продължи по този начин скоро ще стане спорт ,който ще се самоунищожи.Става много нахално определени отбори да се подкрепят най-нахално. Аз спрях да гледам мача при първите съдийски подкрепи за Ман.Юнайтед още при 2:1 за Рома.Много жалко.Аз обичам футбола,но след такива мачове,още на 20 минута се дразня,без значение кой отбор е подкрепен.Най-често са Английските,а в Англия са богатите отбори Ман.Юнайтед и Ман.Сити.
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ФИФА и УЕФА,трябва да се махнат за да може футбола да се освободи. Какво гледаме сега,УЕФА ще иска да награди английските отбори,понеже се отказаха от Суперлигата. Ужас.Гледах мача ПСЖ срещу Ман.Сити.Абсолютна съдийска подкрепа за Сити.Вчера за Ман.Юнайтед абсолютна съдийска подкрепа. Рома са толкова слаби,че няма нужда от това,много е грозно.Аз като неутрален фен,много се ядосах и на двата мача.Това не са съдии без опит.Абсолютно съзнателно го правят.