Простреляната в метрото трябвало да лети за Брюксел, стрелецът - бивш военен

Полицията подозира, че опитът за убийство е добре планиран
203
Простреляната в метрото трябвало да лети за Брюксел, стрелецът - бивш военен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава разследването на кървавия инцидент в метрото на летище София вчера, когато 62-годишен мъж простреля жена на 55 години в един от влаковете и се самоуби. Тя продължава да е в крайно тежко състояние и пряка опасност за живота.

Още по темата

Двамата нямат роднинска връзка помежду си, а са имали свои семейства с деца. Предполага се, че са имали любовни отношения, но това тепърва ще се проверява от разследващите. Жената е трябвало да пътува за Брюксел. Носела е малък куфар в себе си. Мъжът е бивш военен, а след като се е пенсионирал е работил в различни охранителни фирми. Оръжието, с което се е самоубил, е законно и е лично притежание. Няма данни жената да е подавала жалби срещу него, съобщи Нова телевизия.

От днес започват разпити на близките на мъжа и жената. Полицията подозира, че опитът за убийство е добре планиран.

Окървавените тела на мъжа и жената са открити от машиниста на мотрисата. Смята се, че мъжът е изчакал последният вагон да се изпразни, за да опита да извърши убийството. Няма преки очевидци на случилото се. Ще се разглеждат камерите, за да се изясни дали двамата са се качили от една спирка.

Жената е в много тежко състояние в реанимацията на болница "Света Анна". Извършени са й две операции, при които са извадени два куршума. Третият е открит на местопрестъплението.

"Жената е в реанимацията, в нестабилно състояние е. Прави се всичко възможно. Тук имаме много опитен екип от реаниматори, които ще направят всичко възможно да спасят живота й. Вчера, непосредствено след пристигането й, са събрани два екипа хирурзи. Непосредствено след приключването на многочасова операция на коремната област, неврохирурзи започнаха обработка на раната на главата. Там проектилът е минал през главата и е извън тялото на пациентката", обясни говорителят на УМБАЛ "Св. Анна" Антон Луков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 119Приятел, в това да кажеш "не" няма нищо ненормално. В това да кажеш "не", да си мислиш колко голямата работа си, че си казал "не", и да проектираш колко много си наранил отсрещната страна, има нещо, което се казва "ориенталщина".А това, че не можеш да разбереш какво казвам и продължаваш да настояваш, че това, което казвам означава, че трябва да избереш убийство пред това да кажеш "не", си е обикновена демонстрация на липса на акъл.
106
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А някои се "прозяваха" покрай случая с Каролев, че нашите медици спасяват само известни люде. Още ли го твърдят?
105
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старите хора казваха. Под фуражка акъл не вирее. Любовна драма с фатален финал.
104
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 117Обоснови се, какво казваш под минимални :)) Тоест казвам "НЕ" и не стигам до крайности ли :)) Отивай в Ориента, мисля че ще ти допадне там :)
103
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На никоя не препоръчвам да се занимава с бивши военни и полицаи, особено ако иска да играе тийнейджърски роли в презряла възраст.
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 116"Щом казваш :)) Явно "Не" е по лошия вариант от колкото да ги биеш или убиваш :))"Възможностите ти за анализ са минимални, ако това е извода, който правиш от казаното.
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 114Щом казваш :)) Явно "Не" е по лошия вариант от колкото да ги биеш или убиваш :))
100
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 113" .. кажеш едно големо НЕ и жената ще гледа като извънземно, ще й се срути психиката :))"Даже и приказките ти са на типичен ориенталец!Първо "не"-то ти е МНОГО ГОЛЕМО, ЕВАЛА БРАТОЧКА (ирония, аз не говоря така), че се виждаш като голямата работа, на която не-тата са й МНОГО ГОЛЕМИ!Второ, още не си описал ситуацията и вече гледаш да си обрисуваш в съзнанието, че жената е уязвена! Знаеш ли защо? Защото така си съхраняваш чувството за превъзходство!Смятай колко си дребен!
99
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 58Има големи ***, някои жени могат да изкарат от релси всеки мъж :)) Все пак изобщо не подкрепям идеята да ги биеме или най-тежкото наказание да ги застрелваме като кучета :)) Ако една жена е привлечена от даден мъж, нема да се стига до такива първобитни екзекуции, кажеш едно големо НЕ и жената ще гледа като извънземно, ще й се срути психиката :))
98
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извинете , на Бат Бойко като бивш пожарникар ...дали му хлопа дъската като на тоя??? Може ли да ни изпотрепе всичките сега както е побеснял че го наритаха??? :(
97
0
 
8
 
! Отговори
... преди 2 години
Никой не знае какво се случило грозно е
96
1
 
6
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
До Анонимен 108Той за това е станал навремето военен!
95
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Военен - не ми го хвали
94
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До D"Мъжете не могат да преживеят, че има по-добър от тях и действат силово над жените ..."Даже не е това: мъжете (особено ориенталците и неграмотните) буквално смятат, че жената им е собственост или че им дължи нещо повече, отколкото те на нея. Тук не става дума за "някой друг". Тук става дума за отношение на собственост. Някои хора са просто прекалено неграмотни и възприемат, че фразата "моята жена" означава буквално, че е "тяхна" собственост и имат права да се разпореждат с нея.
93
0
 
19
 
! Отговори
111 преди 2 години
Тоя военен май само карти е играел. С една торба коршуми не може да убие човек до него. Недай си Боже да е на война. Такива са ни всичките!
92
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това сигурно е десети случай, в който бивш военен или полисмен стреля по жена си/ любовницата си. На тия след пенсиониране трябва да им се отнемат личните оръжия, защото са опасни. На всичко отгоре дори не е негова жена. Ама много е избързал, щото е помислил, че си е свършил злодеянието и се е гръмнал, а жената е жива. Подобна ревност не е ревност, а е буквално болестно състояние и шизофрения.
91
0
 
9
 
! Отговори
к1 преди 2 години
Да ви имам редакторите! Това ли е най важната новина , една любовна драма стои от вчера на топ позиция?
90
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 98Даже примера ти показва, че съм прав.Ти не правиш разлика между връзка с партньор и работа с колега: и не ми обяснявай, че е едно и също, както казах, динамиката на връзката предполага съвсем различни неща. Има хора, които с години или десетилетия не могат да се отворят да говорят за проблемите си. Да не говорим за така или иначе съществуващите въпроси или нововъзникващите. Имам чувството, че новите поколения сте на емоционалното ниво на 12 годишни, такива плоски коментари ..
89
1
 
14
 
! Отговори
D преди 2 години
Мъжете не могат да преживеят, че има по-добър от тях и действат силово над жените,защото по друг начин не могат. Нищо че даже не я обича, важно е егото да се покаже.
88
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Родолюбец"Ееее ,от 32 години почти няма армия и гледам ,че държавата е цъфнала ха,ха,ха!Сега сме цивилни и няма други убийства и кражби налиии!!!Само военни извършват убийства ! В армията не даваха да се БОЦКАТЕ ОТЗАД и имаше ред !!"Личи си, че не си ходил "в армията". Там се случваха едни от най-големите извращения, включително и такива неща, за които твърдиш, че "не са давали". Даже точно тия дето трябваше да "дават" ги правеха. Ред е имало, колкото имаше и "морал" през Комунизма.