Ериксен с първи думи след инцидента: Добре съм, предвид обстоятелствата

Той благодари за подкрепата
15 юни 2021 11:49, Нели Христова
30
Ериксен с първи думи след инцидента: Добре съм, предвид обстоятелствата
Снимка: Instagram

Датският национал Кристиан Ериксен публикува в Instagram първата си снимка от болницата, след като в събота по време на мача срещу Финландия от Евро 2020 загуби съзнание на терена на стадион "Паркен", пишат от Gol.bg

В 42-ата минута на сблъсъка получи сърдечен арест и припадна на терена, което наложи да бъде реанимиран с дефибрилатор още на място.

"Здравейте! Огромно "Благодаря" за милите Ви пожелания и съобщения от цял свят. Това означава много за мен и моето семейството", сподели Ериксен в своя профил.

"Добре съм, предвид обстоятелствата. Все още ми предстоят някои прегледи в болницата, но се чувствам добре.

Сега ще подкрепям датските момчета. Играйте за цяла Дания! С най-добри чувства, Кристиан", написа още 29-годишният футболист.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя провали Дания.Да идеш и да мреш пред целия свят.Излагация.Сега всички лицемери го подкрепят,но повече топка няма да види на терена.
4
10
 
18
 
! Отговори
чочо преди 2 години
Ериксон май приключи с футбола! Освен това много хора казват, че е имал неоткрит порок на сърцето, което е довело до това, но Ериксон е на 29 години, ако е имал скрит проблем със сърцето отдавна щеше да е гръмнало досега ! Наистина , ака е ваксиниран преди месец по вероятно е да е свързано с ваксината на Пфайзер която води до възпаление на сърцето!
3
6
 
6
 
! Отговори
asd преди 2 години
Койчо, заслужава ли си да се разпространяват фейк дезинформации? Не е ли безотговорно това деяние?
2
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симулант.
1
9
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Заслужаваше ли си??https://google/amp/s/ilgiornaleditalia.it/news/sport/261970/christian-eriksen-vaccinato-con-astrazeneca-le-ultime-notizie-sulle-sue-condizioni.ampБъди здрав