Англия разгроми Украйна, чака в Лондон Дания

Хари Кейн се отчете с два гола
35
Англия разгроми Украйна, чака в Лондон Дания
Снимка: БГНЕС

Англия разгроми Украйна с 4:0 в последния 1/4-финал на Евро 2020. "Трите лъва" не оставиха никакво съмнение кой е по-класният отбор на стадион "Олимпико" в Рим!

Хари Кейн се разписа още в 5-тата минута и даде аванс на своите. През първата част повече голове не паднаха, но пък за сметка на това началото на второто полувреме бе убийствено. Хари Магуайър се разписа само няколко секунди след подновяването на играта, а Хари Кейн направи 3:0 в 50-та минута. В 63-та и Джордан Хендерсън с глава покачи на 4:0.

След тази вихрушка от голове в началото на втората част, Англия намали темпото и се задоволи с този резултат.

Така на 1/2-финала Англия ще премери сили срещу състава на Дания, а Украйна се прибира вкъщи.

Всичко за Евро 2020 четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: англияУкрайнаЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 2 години
Има голяма разлика................Русия културно и исторически принадлежи на Европа.............Николай Втори, последният руски цар е бил роднина на сегашната английска кралица..........но там става нещо и западните кланове решат да го унищожат , него и цялото му семейство.............Турция винаги е била азиатска и варварска държава...........само 3 % от територията на Турция е в Европа!!!
10
4
 
3
 
! Отговори
До Локако преди 2 години
Така е приятел................съгласен съм с теб .................100 %..............работи се на един стар принцип - да се влияе върху подсъзнанието на хората.................."Хляб и зрелища"................така са казали римските императори навремето...........а футболът е зрелище!!!
9
4
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 2 години
Защото евреите са богоизбрани..............затова.............питай ги................ние , останалите хора сме гои за тях, нещо подобно на животните за господаря!!!
8
11
 
6
 
! Отговори
Локако преди 2 години
Хе-хе, види му се края на тая гротеска и кич наречен първенство на европа. А коментаторите на БНТ са отврат - опитват се да ви набият в главите колко грандиозна, колко велика е тази пошла игра и как всичко зависи от нея. И още нещо - може ли някой да обясни защо един и същ мач го дават едновременно по БНТ1 и БНТ3? А на всичкото отгоре по БНТ3 ще повтарят мачовете до следващото първентство. Не е ли по-добре БНТ3 просто да го закрият и да не цоцат пари за него?
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо държави извън Европа участват в европейските първенства???!!Израел?Грузия?Турция............97 % от територията й е в Азия!!Армения??Културно и исторически била в Европа..................дрън , дрън.................стига с тия лъжи!!!
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Израел не участва в азиатското защото всички там ги мразят и ще извършват атентати срещу футболистите им. Представете си мач Израел-Иран какво ще стане. Затова евреите са подали молба до уефа да играят при тях.
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе на Русия 80% от населението живее в европейската част. Защо обаче Израел участва в квалификации за ЕП?
4
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом азиатска Русия и Турция могат да учасват на еврото, значи и Англия може.
3
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те украинците вече държава нямат след Майдана.................вие чакате да имат футбол!!!Гарантирано от Западните държави и синчето-наркоман на стария Джо- Деменцията, новият USA-президент,..............важното е той да печели от газопровода, който минава през тая територия!!
2
15
 
21
 
! Отговори
???? преди 2 години
Защо след Брекзита Англия участва в Евро 2021 ???Нали не искат Европа и ЕС??Да си правят футболни първенства с колониите и с държавите от Британската общност..................ние, европейците не ги искаме!!!
1
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успех на Дания............................много симпатичен отбор, срещу гадните надути англичани!!!