Шампионски парад по улиците на Рим след финала на Евро 2020

Играчите на Италия бяха посрещнати от радостни фенове
13 юли 2021 12:36, Ния Христова
9

 Снимки: БГНЕС 

Играчите на Италия отпразнуваха победата си над Англия и спечелването на титлата от Евро 2020 с шампионски парад по улиците на Рим. Хиляди фенове се събраха по улиците на града. 
 
Италианците кацнаха на летище Фиумичино още в понеделник сутринта, след което бяха посрещнати от радостни фенове пред хотела си, пише БГНЕС.
 
За Роберто Манчини и неговите възпитаници последваха срещи с президента на страната Серджио Матарела в двореца Куиринале и премиера Марио Драги в Палацо Чиги. През цялото време новите европейски шампиони се придвижваха с открит автобус и се редуваха да вдигат спечеления трофей за радост на насъбралата се тълпа. 
 
Заедно с играчите на Италия в открития автобус бе и тенисистът Матео Беретини, който в неделя загуби финала на Уимбълдън от световния номер 1 Новак Джокович.
 
Беретини се превърна в първия италианец в историята, достигнал финала на Уимбълдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо казваш е съдийски отбор Дания?! Може би защото съдията ги закла на полуфинала?! Съдийският отбор на това ЕП беше Англия,а Дания най-приятната изненада.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано и Лудогорец да се класира довечера
6
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слабо първенство, слабо съдийство и много слаби отбори. Турция, Франция, Германия, Полша и Македония изненадаха неприятно. Белгия, Холандия , Швеция, Словакия и Португалия почнаха добре, но накрая играха слабо. Испания игра слабо в началото и все по-добри, но накрая ги резнаха судиите.Италия и Дания бяха съдийски отбори. Англия, Русия и Хървация са според очакванията. Чехия и Украйна бяха приятна изненада, но нямат добри резерви.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2 уефа ако реши да даде титлата на някого и бог неможе да го промени това!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
8 коеф. за шампионска титла на италия преди началото на европейското,който го е хванал да му е честито
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Лондон са опитали да откраднат българското знаме от посолството и да го запалят. Английските запалянсковци са го объркали с италианското. Унгарците , сигурно и те са си изпатили.
2
2
 
26
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Един от малкото пъти, в които се радвам, че адзурите бият....Просто след такова бутане на англичаните(които са най-големите расисти) като дузпи, уредени домакинства дори и на финала, и пиянските ненаказани изцепки на феновете им няма как да не се радваш на италианския триумф.УЕФА направи всичко, за да даде купата на Англия, ама Бог реши друго.Браво на Италия!
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Животът на черните има значение...за Италия.