Есен 2021 - кои поли са най-модерни?

Плетивата все още се търсят
29 сеп 2021 00:00, Иванка Гъркова
4
Есен 2021 - кои поли са най-модерни?
IStockphoto

Колкото и да не ни се иска, лятото отстъпи място на есента. И макар някои прогнози да ни гарантират още няколко топли дни, време е да сменим гардероба. Там, на закачалките, наред с блузите с дълъг ръкав, пуловери и парки, ще има място и за няколко рокли и поли. И като стана дума за последните, този сезон кожените модели и тези с плисета, отново ще се носят, но малко променени от миналогодишните. 

 
Ако се чудите кои стари поли да запазите и какви нови да си купите за есен 2021, е хубаво да разгледате какви ще са актуални в следващите месеци и с какво да ги комбинирате. 

Предлагаме ви 4 модела поли, които трябва да присъстват в есенния ви гардероб: 
 
1. Плетена
 
Както и през лятото, така и за есента, плетените поли са на мода. Меки, удобни и съчетаващи се с най-различни други дрехи, задължително трябва да имате поне една такава - права, с дължина до коляното или малко по-дълга. 
 
Плетената пола отива на обикновена памучна блузка, блейзър или пък пухкав пуловер. Като продължение на тенденцията от изминалия сезон, има много симпатични модели от фино плетиво, които са с малки копченца и цепка от едната или двете страни. Те пасват и на любимото дънково яке. 
 
2. Кожена
 
Класика, няма как да минете без нея. За предпочитане е да е черна, а кройката няма толкова значение. Подобно на тази от плетиво, има същата кожена, с цепка. А освен дългите варианти, може да заложите и на по-къс, стига фигурата да ви го позволява. 
 
Още актуални модели поли ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Свалените от млади и хубави мацки...
1
1
 
3
 
! Отговори
Ковид мода преди 2 години
Ако носите пола, задължително прашките да са висока степен на противовирусна защита.