Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Преди седмица избягал от полицията по време на проверка
Обновена: 6 юли 2022 15:33 | 6 юли 2022 14:53, Нели Христова
373
Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Георги Семерджиев е задържан в дома си в напълно безпомощно състояние, неадекватен и дрогиран, научи Нова тв от източници от разследването. Той не могъл да даде обяснение за катастрофата. Съдебно-токсикологична експертиза ще установява каква дрога е употребил мъжът, преди да седне зад волана.

Георги Семерджиев е задържан на адрес, на който не е регистриран, преди това беше претърсен домът на родителите му, каза пред медиите заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Той посочи, че Семерджиев е задържан в не съвсем адекватно състояние. Но беше адекватен да даде телефон на майка си, за да намерим адвокат, отбеляза Тодоров.

Предстои той да бъде заведен в болница, за да му бъдат взети проби. Следва и повдигане на обвинения, каза още Тодоров.

Преди 2 седмици Георги Семерджиев е избягал от полицията при проверка, съобщават от "24 часа". Той е бил със същата кола, която е шофирал снощи, когато 2 момичета загинаха при катастрофа в София.

Още по темата

Преди 3 седмици, на 11 юни, мъжът е бил хванат да кара на амфетамини и метаамфетамини в Студентски град. Отнета му е както швейцарската книжка, така и българската, от която са взети 84 точки при пълен брой 39. Именно това го накарало седмица по-късно да избяга при опит за проверка на униформените.

Това не е първият му опит да се измъкне на полицията. През 2010 г. скочил от прозореца на 3-я етаж на хола си, за да им се измъкне.

Тогава е задържан по подозрение за участие в манипулиране на мачове. Семерджиев е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение.

През септември 2010 г. тогавашният футболист на "Спортист" (Своге) е хванат при акция на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
1
 
5
 
! Отговори
ан преди 1 година
Това недоразумение е събирателен образ на червения русофил, дядо Генерал колил и бесил при Тато и какъв да е внука, този не е стоял по опашки като нас при Прехода. И понеже в цялата държава се държи от ДС тези хора са недосегаеми. Това е майка България....
295
0
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
Полицайката със стълбата се сърди, че се пише против нея! Даже заплашва! А кой я назначи в 1-во районно? Кой прецени, че отговаря на всички условия за тази работа? Всички вън! по веригата заедно с нея!
294
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е виновен.Митрофанова ,също.
293
0
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 година
жесток убиец
292
0
 
12
 
! Отговори
До Star преди 1 година
Не, народът е длъжен да види точно какви урунгели са получавали и продължават да получават чадър от прокуратурата
291
0
 
9
 
! Отговори
Star преди 1 година
Разкарайте го този урунгел от снимката.Не влияе добре на подрастващото поколение.Сякаш гледам някоя снимка на член на (Мара Салватруча MS-13) .
290
0
 
35
 
! Отговори
Wrestling преди 1 година
На такъв пътен агресор тип " татуирано футболистче" бих му дал първа помощ за по бързо умиране още на пътя. Съжалявам за грубия език но за такива типове , безработни , безполезни маргинали им трябва смъртна присъда и всичко по различно е компромис .
289
14
 
4
 
! Отговори
Тъпаци преди 1 година
Колко мъка има по този свят. Ицо хазарта(поп-кръстев) и такива като него, убиват много повече децата на бг отколкото тоя с нищожните 2 бройки, ама пилешкия ви мозък вижда само на 20м от кръстовището и затова се впечатляване от подобни хИнциденти.
288
5
 
7
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Тъпите българи пак кудкудякат зад оградата докато не стане време пак да снасят яйца и да спрат да квичът.
287
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такъв биологичен материал не трябва да ходи сред нормалните хора. Всички псевдо десни са виновни за тоя хал. Разпад, смърт, болести и безнадежност ... това остана от България. Всички реват колко лоши били трудовите лагери, а откакто ги няма положението е "розово"!
286
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Калдъръмени глави сте всички. Толкоз си можете като народ. Такъв си ви е "редът". Затова ще има още все така да ви се случва и да си писуркате, останалите живи... засега...
285
1
 
18
 
! Отговори
Начи преди 1 година
мейверето убу се грижат за чиляка...вчера локализиран след 13 часа, а изведен чак след 20 часа... ако е бил пиян изтрезнял със сигурност хайде упойващите вещества остава по дълго време в организма...нека си отпочине ние не бързаме... въпросът е принципен, всичката ни е такава за това сме в това положение...
284
1
 
31
 
! Отговори
arsenalfc преди 1 година
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ИЛИ НА ЕЛ. СТОЛ!
283
8
 
17
 
! Отговори
Симпатяга преди 1 година
Много е симпатичен ГС направо да го вземат за новият кабинет на ПП за министър на спорта нали е футболист и ще е атракция за младежта и спорта.
282
2
 
27
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Този опасен за обществото-20 години ...
281
1
 
40
 
! Отговори
Амфетите дават крила преди 1 година
Този метамфетамин от снимката е видно, че не само по време на ареста е дрогиран и неадекватен, а по-скоро това е нормалното му състояние.
280
2
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 1 година
Ще каже, че се е дрогирал след инцидента и е избягал от страх и ще бъде оправдан или с минимална присъда!!!
279
5
 
54
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Сега направих справка в Гугъл - дядото е починал на 8 май 2015 на 90 години. Както и да е. Въпросът е, че тези фамилии от БКП 45 години правиха с българския народ каквото си поискат. Бяха недосегаеми. И съсипаха живота на страшно много хора. Ето сега техните деца и внуци не са нещо по-различно.
278
5
 
33
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Омбре, написах вече - внук на Атанас Семерджиев. Не съм сигурен дядо му още ли е жив, или почина. Не помня да съм виждал съобщение да е умрял. Във всички случаи е живял с много пари, разглезен, възпитан да гледа на другите отгоре.
277
2
 
26
 
! Отговори
Омбре преди 1 година
А родителите му какво работят?Бивши партизани ли са дедите му или настоящи швейцарски поданници ли са родителите му? Това искаме да знаем читателите.