Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Преди седмица избягал от полицията по време на проверка
Обновена: 6 юли 2022 15:33 | 6 юли 2022 14:53, Нели Христова
373
Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Георги Семерджиев е задържан в дома си в напълно безпомощно състояние, неадекватен и дрогиран, научи Нова тв от източници от разследването. Той не могъл да даде обяснение за катастрофата. Съдебно-токсикологична експертиза ще установява каква дрога е употребил мъжът, преди да седне зад волана.

Георги Семерджиев е задържан на адрес, на който не е регистриран, преди това беше претърсен домът на родителите му, каза пред медиите заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Той посочи, че Семерджиев е задържан в не съвсем адекватно състояние. Но беше адекватен да даде телефон на майка си, за да намерим адвокат, отбеляза Тодоров.

Предстои той да бъде заведен в болница, за да му бъдат взети проби. Следва и повдигане на обвинения, каза още Тодоров.

Преди 2 седмици Георги Семерджиев е избягал от полицията при проверка, съобщават от "24 часа". Той е бил със същата кола, която е шофирал снощи, когато 2 момичета загинаха при катастрофа в София.

Още по темата

Преди 3 седмици, на 11 юни, мъжът е бил хванат да кара на амфетамини и метаамфетамини в Студентски град. Отнета му е както швейцарската книжка, така и българската, от която са взети 84 точки при пълен брой 39. Именно това го накарало седмица по-късно да избяга при опит за проверка на униформените.

Това не е първият му опит да се измъкне на полицията. През 2010 г. скочил от прозореца на 3-я етаж на хола си, за да им се измъкне.

Тогава е задържан по подозрение за участие в манипулиране на мачове. Семерджиев е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение.

През септември 2010 г. тогавашният футболист на "Спортист" (Своге) е хванат при акция на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На секундата да си тръгват:1. Председателя и Зам.- Председателя на комисиите по транспорт и правосъдие в Народното събрание2. Да си тръгва и Прокурора-главен и районния3 Шефа на Кат и районния инспектор4 Кмета на София и районния кмет5 Министъра на правосъдието
255
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
40 години за наглеца. Това не е първото му ПТП. Късно е вече да си взема уроци...
254
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С каква кола е бил? Някой знае ли номера?
253
1
 
53
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 1 година
Тоа надраскан кат селски кензеф бе!
252
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрогата не е основната причината, а просто изкарва наяве демо.ните , доживотен ако е вярна цялата информация, но едва ли , ние държава нямаме , нито съюза ни е хуманен , справка подкрепата за режима в киев
251
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убил 2 млади жени, за него едва ли е проблем, ще му дадат 6 месеца условна присъда. Семействата на убитите жени трябва да се саморазправят с този бокклукк, да му изтръгнат червата и разпръснат по улиците. Иначе такива ще продължават със зверствата по улиците и ще се разминават с условни присъди.
250
0
 
77
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Добре, де! Избягал от проверка на полицията ТРИ СЕДМИЦИ по-рано от трагедията. С отнети сякакви видове документи!Е за да го вкарат в полицейското какво трябва да стане?! Да убие човек?! Е! Уби двама!!И сега какво мънкаме?! Оставка ! И съд! Веднага! На тия некадърници и престъпници като него, които три седмици не са си мръднали пръста! Момичетата щаха да са живи, ако на някой от тия му пукаше!
249
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрогата не прощава.За всички ония които се дрогират. А те май не са малко.
248
5
 
9
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Християнин, сър...
247
1
 
14
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Лулчева,Ченалова и ще отърве пандиза:):):)Ако пък накрая стригне до ВКС Лозан Панов със сигурност ше го спаси:):):)
246
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя е пил холандки чай бря ,невинен )
245
0
 
17
 
! Отговори
:( преди 1 година
На видеата се вижда, че този е карал със синята лампа на капака отпред, не е намерна вътре както се казва по медиите, а той си е движел с нея...
244
0
 
40
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
На въжето!
243
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и без да се чете новината по тази визия на снимката се разбира какъв е.
242
11
 
13
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Все си мисля,че след такъв удар няма как да няма никакви травми.Просто тоя наркоман ще поеме Вината на някой друг.Сменени табели ала бала.Хептен за мезе ни вземат.При наличие на толкова камери успял да избяга и да се укрие Нинджа.
241
0
 
45
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Кой от вас иска да живее в такава държава?
240
0
 
48
 
! Отговори
6587945876 преди 1 година
Отсечете му десния крак и дясната ръка да ходи у лево.
239
0
 
19
 
! Отговори
Жан-Жан Русо преди 1 година
До Програмър бро - Когато бедните нямат какво да ядат, ще изядат богатите.
238
0
 
45
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Значи така, влачи се дело от 2013 г. Ами да наддаваме, колко ще се влачи сега това дело за убийството на двете момичета. Сега ще се почне - пие разни чайчета, някой му сипал амфетамини и той не знае, колата е била неизправна и той не знае... Абе, ще се повтори делото за убийството на Милен Цветков от онова неадекватно наркоманче. И ще го измъкнат от затвора команда от адвокати и съдии, напълнили си джобовете с финикийски знаци.
237
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама и полицаите като го знаят, че е неадекватен и наркоман и кара без книжка и бяга при проверка, направо се скъсали да го търсят, че да не направи някоя беля. Поне да бяха проверили дали си е вкъщи и да го респектират малко. Ама кой ще си мръдне оперативния з адник? Само заплатата им ниска, а сега кой ще върне момичетата?