Взели книжката на Семерджиев заради дрога преди месец

През 2014 г. останал пак без книжка, но заради алкохол
206

Издирваният Георги Семерджиев за тежката катастрофа в София снощи, при която загинаха две жени, е бил хванат зад волана след употреба на дрога.

На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини, съобщава "24 часа".

Той е бил спрян от патрул в столичния кв. "Студентски град", защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката, полицаите открили наличието на двата вида дрога.

Още по темата
Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39. Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство.

През 2014 г. пък му е взета книжката заради алкохол. Именно тогава си извадил швейцарската.

Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство. Мъжът се издирва заради катастрофата снощи, при която уби 2 момичета.

Семерджиев бе задържан през 2010 г. по подозрение за участие в уредени футболни мачове.

35-годишният Георги е обявен за общонационално издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От компанията Наркотикон се обадили на Владимир Путин: - Здравейте Владимир Владимирович, обаждаме се от Наркотикон и имаме бизнес предложение. Ще ви дадем пари ако за знаме на Русия върнртр старото знаме на СССР и в някой ъгъл със съвсем мънички букви напишете "Наркотикон" - Предложението ви звучи интересно - отвърнал Путин - ще го обмисля и ще се консултирам с Медведев. Затворил телефона и се обадил на Медведев. - Здрасти, Дима, абе да те питам спомняш ли си кога ни изтича договора с Кокаина?
104
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сигурно вече е в къщата в Барселона..
103
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е извода - ако друсаш в колата ти взимат книжката вместо да те вкарат в затвора така ли ? Винаги съм се чудил на престъпления извършени от рецидивисти - като имаш вече много провинения как въобще си навън
102
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом го знаят бая пара им е давал и на КАТ и на МВР, проверете как с полицейска заплата повечето са с огромни палати и нови джипове и ще ви стане ясно. Но това не е нищо ново, още преди 30 години подобни елементи се хвалеха как като вече нямали книжка нямало какво да им вземат, просто да не попадате на такъв на пътя, защото накрая ако не ви претрепе ще ви напишат на вас акта.
101
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие. Ако това продължава, обществото ще сформира въоръжени отряди бдители, за да се опази от тази мутренска напаст.
100
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джипа е виновен!Времето!Жертвите, какво правят на тротоара?Водача не е бил на шоф.място.Джипа е на фирма, а фирмата е на друга фирма.Трудно е след 12 години произвол на Мутрата. Институциите и държавността са разрушени
99
0
 
15
 
! Отговори
Булгаристан преди 1 година
Има ли още балами тука дето вярват, че тоя ще лежи в затвора? Не виждате ли, че е връзкарче, родителите му са олигарси и той е Бог тук. Ще му измислят няква уникална история и ще изкарат момичетата виновни някак си, а тоя ми чуйте думата, затвор няма да помирише въобще!
98
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 33г. , всички управници до един , ''бориха'' корупцията ,... и резултат ''0'' !Напротив , тя се РАЗМНОЖИ , начело с Баце , пеевски , и негово восоко мушенничество А.Доган , да се СВЕТИ името му , без извинение !!!
97
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жоро Шопа май е друга мутра. Този има татуси по лицето и е обикновен наркоман дилър
96
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво очакваш да се случи, когато караш със 150 при ограничение 50? Хора, които карат по този начин трябва задължително да си сложат една снимка от катастрофа от ротен.цом в колата и да си я гледат, за да се подсещат какво неизбежно ще се случи и с тях рано или късно. Има един лаф "Аз може да карам бавно, но на където съм тръгнал, все съм стигнал"
95
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кога гл. Прокурор на България , ще бъде в оСпутка ?
94
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Георги Семерджиев, известен катоЖото Шопа, от хората на Брендо и Тиквата.Роден в София. От школата на Левски, но не е играл за отбора, Играл в Спортист, Хебър, Ботев Пд, Вихрен, Родопа См.
93
2
 
6
 
! Отговори
Фактите ! преди 1 година
С една дума , ''българско ежедневие'' !!!
92
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не пишете ясно, уж бил хванат, после разбираме, че май това са старите му прегрешения, и изглежда още не е хванат, пишете ясни изречения, последователни, не отзад напред.
91
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето за това корупцията е най-големия бич на България. От години го повтарям и само ми се подигравате. Включително съм ви подчертавал, че корупцията води до точно ей такива неща. Но все се намира някой анонимен зевзек да ти даде минуси и да те препсува, обяснявайки ти как не може без корупция едва ли не... отвратително!
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един мъж се познава по стила на шофиране. Шофирането е като секса или го можеш или не го можеш и се пънеш да се докажеш, ама не правиш нищо и само се потиш. Тоя че е абсолютен нег0дник и некЪдъpник е ясно. Не е ясно защо МВР го е толерирало 12 години, за да се стигне до това убийство вчера.
89
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега прокуратурата ще се потруди да ни замаже очите и след това ще почиват до следващото убииство
88
3
 
4
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Смешно е когато при такава ситуация се обвинява шофьора.. Знаете ли какво мисли Милен Цветков за това, че тричахме неговия убиец? Какво стана с него? На свобода ли е вече? Същото ще е с тези 2 момичета, ще се злобим по медиите до следващото убииство. Според мен не можем да търсим отговорност от него. Ако едни ти позволява да караш с 50 нарушения, с крадена кола, с фалшиви номера, с швейцарска книжка, а си собственик на автомивка е нормално да ги газиш...
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един от безбройните примери, че тряба голяма чистка в съдебната система. Не знам като подкрепят ДПС, ГЕРБ, БСП, Възраждане и други подобни, какво целите. Трябват нови хора с желание за промени. И слепеца видя, че корупцията и безхаберието от години е завзело държавата.
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Започна да ми липсваТ ''БЕЛЕНЕ'' , И ''ТУХЛАРНАТА'' от СОЦА ....