Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
11
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
За да се върне реда и справедливоста трябва не само партии и правителство да се премахнат а и политическата система....Друго решение няма и не може да има!
159
1
 
8
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 1 година
Полицията прави всичко друго но не и да преследва шофьорите, които карат опасно и с голяма скорост в града. Имам случаи в които ги гледам как въртят гуми в центъра на Асеновград , Хасково , Димитровград и т.н. а нашичките милиционерчета седят на извънградско в някое село и се заяждат за дребни неща. Да не споменавам Чирпан. Там са отчайващо пpoсти. Зарил се в храстите на Коледа в 16,30 в един изоставен селскостопански двор откъдето никой не излиза и глобява, който не намали до 60.
158
0
 
11
 
! Отговори
A преди 1 година
Делото ще се влачи поне 5 години. После ще му ги приспаднат и я лежи 4-5г, я не. Мейд ин БГ.
157
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква е тази присъда от 5 до 20 одини за убити две момичета. Кой сеяндурски мозък ги измисли тези присъди. За убииство присъдата трябва да е една. Доживот без право на замяна. Това убииство е напълно умишлено. Дрогиран превишена скорост от над 100 км при ограничение 50 км в час. Ако не го осъдят роднините на момичетата да въздадат справедливост. Зъб за зъб око за око. Старият завет го казва много ясно и точно.
156
0
 
19
 
! Отговори
mn преди 1 година
Трябва съд и ефективни присъди на всички съдии и прокурори пред годините, които са го оставили на свобода. Това е единствената ефективна съдена реформа. За това нещо обаче народът трябва масово да се вдигне и да го поиска.
155
10
 
1
 
! Отговори
цц преди 1 година
До преминаване на черве ... Къв Милен Цветков те гони бе, хлапето вече си излежа почти присъдата, стига му толкоз, живота е пред него.
154
0
 
17
 
! Отговори
SMQH преди 1 година
Както един наемен убиец с прякор Момата веднъж каза през Бенатова: "ЕЕ прецакаха ме, точно преди да убия едно семейство, вдигнаха присъдата за убийство, ако знаех по-рано нямаше да го направя" ... какво да говорим за превантивност като за двойно убийство ти дават 5-6 години затвор... няма такава държава просто
153
0
 
16
 
! Отговори
Най-глупавия народ преди 1 година
търпи тези безобразия и събира капачки за ''по-добро бъдеще''.
152
0
 
16
 
! Отговори
От 5 до 20г... преди 1 година
За предумишлено убийство на двама човека... НИЩО не става от тая държава.
151
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога се връща смъртното наказание в България?
150
0
 
7
 
! Отговори
redordead преди 1 година
този е от *** на Таки от София Запад...при тях е събрана утайката на обществото...
149
0
 
9
 
! Отговори
rh преди 1 година
Какво е това смешно обвинение?!?!? Пълен та.ак, това обвинение трябва да само за рецидивите, преди фаталното произшествие- след като има загинали (още повече след като са повече от 1-но лице), обвинението трябва да бъде за доживотна присъда без право на замяна!!!! Създайте закони с адекватни на деянието срокове на присъди!!! Палячовци
148
0
 
9
 
! Отговори
преминаване на черве преди 1 година
Може ли някой супер експерт да напише, защо индентичния случай с Милен Цветков още не е приключил ? Контролира ли някой работата на прокурора и съдията по делото ? Защото те получават и заплати за това...Сега, предизборно, може и нещо да се реши...Всички в София знаят за шофирането на Г.Семерджиев, само контролните органи не знаят...
147
2
 
7
 
! Отговори
Гешефт ги пази преди 1 година
Гешефт ще го освободи, като всички други Гробари.
146
0
 
13
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 1 година
Ако такъв у.р.о.д. не получи максималната присъда, то не знам кой..
145
1
 
6
 
! Отговори
моч преди 1 година
До 145 Анонимен....Не пич , не институциите са виновни ! Институция , държава , закон.....ала-бала , това са само понятия и абстракции ! Вината е персонална ! Виновен е конкретния престъпник , виновен е конкретния държавен или "държавен" чиновник(ци) , които не зачитат институции , закон и държава -точка!Най-виновни сме аз и ти ( Вие ) ! Днес , както и вчера начело на държавата стоят системни закононарушители и вместо възмездие получават аплодисменти щото щели да гонят и бият ББ и ИГ.
144
1
 
9
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Пълна подигравка !!! И да влезе в затвора, ще излезе след няколко години. И изобщо не вярвам че ще е като в стихотворението "...и в затвора попадна на хора и стана човек." Очевидно в България няма проблем да си абслютен рецидивидист и да нямаш проблем да си джиткаш в столицата като камикадзе! Още едно следствие от десетилетието на управление на банкянския Т-У-Л-У-П !!!
143
0
 
9
 
! Отговори
М преди 1 година
Затвор не трябва да е равно на лежане, извращение и мързелуване! Затвор трябва да означава тежък физически труд в полза на обществото! За най-тежките престъпления, като това, трябва да е до живот по 16 часа на ден в някоя мина! Или нещо още по-тежко! Ще го осъдят на 20 години, уж ще "работи" за да намали присъдата. Накрая, за добро поведение ще излезе на 5-6 година! Справка- Джок Полфрийман!!! Промяна на системата, строги наказания! Това е пътя!
142
0
 
5
 
! Отговори
справедливост преди 1 година
Да работи в затвора докато финансира отглежданети на две деца да 20 години последователно.
141
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По 5 да дадат на съдиите в чиито глави се прокрадва мисълта за 5 год.а на него 25 без право на намаляне...работи или не работи...Да му спестяват парите от работата и като излезне от затвора да е вече пенсионер и да има пари за нормален живот...