Лазерна епилация: Да или не?

Работи ли? Безопасна ли е? Как точно протича?
7 юни 2015 18:34,
15
Лазерна епилация: Да или не?
Снимка: Istockphoto

Какво е лазерната епилация? Работи ли? Безопасна ли е? Как точно протича?... Това са едни от най-често задаваните въпроси във връзка с процедурата, на които ние имаме отговорите.

Не става въпрос за нещата, които искате да чуете, а за реалната ситуация около лазерната епилация и подробностите, които може би ви спестяват.Ако достатъчно дълго време сте използвали бръсненето и кола маската като основен метод за епилация, със сигурност мечтаете за наистина ефективни начини да се справите с нежеланото окосмяване.

1. Внимавайте къде се подлагате на процедури

С днешна дата можете да намерите в почти всеки козметичен салон услугата лазерна епилация. Много внимавайте на кой ще се спрете, тъй като опасностите никак не са малко. Такъв тип процедури трябва да се правят само и единствено от квалифициран лекар или козметик. Не забравяйте, че лазерната епилация никак не е евтина и много драстичните ниски цени могат да бъдат признак на опасност.

2. Страничните ефекти на лазерната епилация

Страничните ефекти при тази процедура обикновено са леки – може да получите леко зачервяване на кожата, подуване, сърбеж или дискомфорт в продължение на няколко дни. В редки случаи, пациентите се оплакват от мехури и кожни инфекции. Трябва да се подчертае, че е задължително да внимавате.

3. Не е евтино!

Вече споменахме, че подобна процедура никак не е евтина. За пример ви даваме, че цял интим варира между 100 и 150 лева за процедура, като пълният курс изисква около шест такива. Задължително проверявайте промоционалните пакети, които различните салони и клиники предоставят.

 Още по темата четете тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лазерната простотия в действие!Също като рекламите за селфи и тлф - навивации за ***!Щом Господ ни е дал космите, значи имаме полза от тях.
7
2
 
8
 
! Отговори
Дядо Шишарко преди 8 години
А за шишарките става ли, че са вмирисват в потурите през лятото и полазват гадинки?
6
1
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
а на мене па ми липсва вуната, писнало ми е от голи охльови !
5
0
 
6
 
! Отговори
Аз съм доволна преди 8 години
Аз правих мишници. От три пъти почти всички косми изпадаха. Сега се появяват някакви къси 5-6 косъма, които дооскубвам, но иначе е много по-добре от кола-маска и бръсначка. Струваше ми по 20 лева на процедура. Леко пощипва, но в никакъв случай не е болезнено.
4
0
 
7
 
! Отговори
Кети преди 8 години
Разбира се, че ДА - излиза вече по-евтино от кола-маска, безболезнено е и не е досадно като скубането. Ако се прави с добра техника и в проверен салон, резултатът е много добър. Препоръчвам.
3
0
 
1
 
! Отговори
Дайте малко инфо преди 8 години
Има оферти по сайтовете за по 50-60 лева цяло тяло. Някой да каже струва ли си.
2
0
 
4
 
! Отговори
Доволен преди 8 години
Има, 10лв на процедура, след 3 пъти всичко е ОК. Не боли, не сърби, става за 2-3 минути, по веднъж на месец се прави, предлага се почти във всички по-големи козметични салони.
1
0
 
5
 
! Отговори
мъж преди 8 години
има ли лазерна епилация за уши ?