Еха! Слабеело се с шоколад и сланина, гаранция

Италиански фармацевт препоръчва да забравим за зеленчуци и мляко, ако искаме да се вталим
27 юни 2008 14:15,
30
Еха! Слабеело се с шоколад и сланина, гаранция
Шоколадът не съдържал калории, така че юруш към първия магазин. Снимка: Dnes.bg

Италианският фармацевт Алберико Леме е автор на диета, влизаща в остро противоречие с досегашните диети, съобщи италианското онлайн издание Affaritaliani, цитирано от ProntoSofia.

“Хранителната философия“ на доктор Леме препоръчва за отслабване яденето на шоколад и мазнини, а строго забранява консумирането на зеленчуци и мляко.

С този хранителен режим Леме гарантира на следващите диетата му отслабване с 10 кг. за месец.

Леме има и собствена “Академия за отслабване“, в която приема кандидати само след специални тестове.

Сред отслабналите по неговия метод са и звезди от италианския шоубизнес - Симона Тали, Мануела Аркури, дизайнерът Стефано Габана, многобройни телевизионни журналисти.

“В качеството си на фармацевт съм в състояние да оценя биохимичния ефект на храните.

Другите диетолози пък оценяват преди всичко количеството и килокалориите, а това няма нищо общо с храненето.

Шоколадът, противно на това, което се мисли за него, не съдържа калории", шокиращо твърди италианецът.

"Мнозина ме атакуват, тъй като правя на пух и на прах бизнес за милиарди, а освен това карам хората да отслабват чрез храни, които могат да се намерят в супермаркетите, а не в специализираните за отслабване магазини“, казва още Леме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да бе - верно ! Скоро установих , че между нашите шоколади - там дето ги правят в Своге и вносните има доста голяма разлика. Ура! Отивам в Метро да си купя и да плюскам!
9
0
 
0
 
! Отговори
Winterborn преди 15 години
значи ако шоколада се правеше свястно, щеше да е полезен... само дето го пълнят с *** (консерванти, подсладители, маргаринища разни....). а ролята на ЕСТЕСТВЕНИТЕ мазнини е доказано позитивна за човешкия организъм... е, не в неограничени количества все пак :)
8
0
 
0
 
! Отговори
сладкиш преди 15 години
На тоя само като му гледа човек онова,което се вижда от грозната му мустаката мутра,и шоколадът да му се отще и...
7
0
 
0
 
! Отговори
josephine преди 15 години
Всичко зависи от количеството храна,което приемаме...ако дневната ни консумация на шоколад превишава 100-200 грама, то със сигурност ще качим доста килограми.
6
0
 
0
 
! Отговори
mdfsh преди 15 години
ако за три дена ядеш само шоколад ,без значение дали е черен или млечен се отслабва 3 килограма-изпитано е и от мен,друг е въпроса,че безспорно вреда,може би на черния дроб! А тоя лекар,безспорно има психически отклонения!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много си е прав човека - шоколадът съдържа т.н. "празни" калории, чиято енергийна полезност е много ниска. Ако хапваме и друго, захарните калории стават на... любовни дръжки, но ако се придържаме само към неговата диета, доста бързо ще отслабнем. А ефекта върху организма е много по-добър отколкото на "специалните" храни, чието енергийно съдържание е извлечено с доста подозрителни методи
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ami ako chovek iade samo shokolad i nishto drugo naistina shte otslabne, tva ot sobstven opit go tvardia. Drug e vapeosa kolko e polezno za organizma tova neshto...
3
0
 
0
 
! Отговори
sisi преди 15 години
какво ще е състоянието на черния дроб след такава диета. И ми е много интересно ако шоколадът не е обезателно черен как така не съдържа калории.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Първо може ли да слажите такава отвратителна снимка?Второ ако се отслабваше с шоколад и мазнини нямаше да има дебел човек.Някой може и да не пълнее от тях но други пълнеят.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
всеки луд с номера си