Домашен ДНК тест определя бащинството

Продуктът вече се продава във Великобритания
Обновена: 2 фев 2011 09:42 | 2 фев 2011 09:41,
59
Домашен ДНК тест определя бащинството
Снимка: www.treatdiscreet.co.uk

Във Великобритания бе пуснат ДНК тест, с помощта на който в домашни условия може да бъде определено бащинство. Продуктът се нарича Assuredna и струва 29,99 британски лири.

Тестът работи с помощта на памучни тампони, върху които се събират образци от слюнката на майката, детето и предполагаемия баща.

След това тампоните се слагат в цветни пликове и се изпращат за анализ в лаборатория. Резултатите са готови за около пет дни, съобщава Telegraph.

Производителите уверяват, че точността на теста е 99,99%. Той е изключително удобен заради своята компактност и бързина.

Според производителите той може да се използва в хода на съдебни спорове, макар че във Великобритания, ако детето е под 16 години, майката трябва да даде изричното си съгласие, за да може да се проведе ДНК тест.

Според специалистите смисълът на теста е да обезпечи душевното спокойствие в семействата, в които съществуват съмнения за бащинството.

Разбирайки истината, те ще могат да продължат живота си без разяждащи съмнения. Производителите са убедени в необходимостта на теста, тъй като според статистиката всяко 25-о дете не е от официалния си баща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: бащинствоДНК тест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето, затова на лъжедоктора Трифонов ще процъфтява бизнеса и ще продължава да лъже доверчивите хора. Аз също попаднах на него, разобличих го, писах до къде ли не, но никой не реагира адекватно. Даже нито един от измамените. Всички просто приеха за нещо нормално да обира и лъже хората. Ами това може човека, това прави.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Az sashto se podlagah,chak kato im izpratih parite obarnah vnimanie na saita che e kitaiski,sega ne mi vdiga tel,tozi deto se predstavq za emil trifonov,realno lekarq se kazva taka,no tozi koito se obadi,edva li e bilemil trifonov,po skoro nqkoi izmislen geroi,she go namerq i she go ubiq,moje li da si pravi vratki s tajiva raboti,1000lv malko ili mn sa si pari,za tva iskam da kaja na tezi koito mislqt da si pravqt takiva testove ili kvito i da bili pravete gi s AMGENLAB,pone sa realni 100%
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе мама му стара струва ми се че попаднах на същият този измамник,емил трифонов от prevent health.дайте още инфо
54
1
 
1
 
! Отговори
дна преди 10 години
До Prolet Какво се случи в крайна сметка?
53
0
 
2
 
! Отговори
Prolet- продължение преди 11 години
Въпросния подлец най-нагло се представя за официален представител на американска лаборатория DNA Solutions, което изобщо няма нищо общо с истината. Даже са им копирали сайта.....няма такава наглост...във друг форум, където бях писала за да предупредя бъдещи измамени , ми беше изтрит коментара най- нагло, дано не се случи и тук същото
52
0
 
3
 
! Отговори
Prolet преди 11 години
Ако си правите днк тест го направете най- добре в чужбина за да сте сигурни в резултата, а и струва в пъти по-евтино. Аз много съжалявам, че нямаше кой да ме посъветва, като реших да правя днк тест, и попаднах на голям измамник, нарича се др Емил Трифонов от хелт превент бг, по същия начин си купуваш теста от апреката без и да се усъмниш, и след като преведеш парите, в моя случай 800лв, се започва голямата драма със лъжите и аз вече, 4-ти месец чакам резултат.
51
1
 
2
 
! Отговори
Не вярвай никому преди 13 години
Караш жена си да плюе яко една голяма слюнка, от детето вземаш също повечко, от себе си също; разделяш слюнките на няколко тройки; носиш ги в няколко лаборатории, например три, в три различни града, чакаш резултатите и виждаш какъв ще е резултата. Така разбираш, дали някоя лаборатория те е метнала; хващаш я за ушите, лъжливата лаборантка ти плаща осъдено една солидна сумичка и си на кяр от всички страни.
50
2
 
3
 
! Отговори
Човек, преди 13 години
ако чете коментарите тук, ще остане с впечатление, че повечето мъже умишлено движат и живеят с ***! Намерете си почтени жени, бе хора - те са повече! Нямат силикон и биха се обвързали с човек, с когото да създадат и отгледат децата си! Обаче - да ги ОТГЛЕДАТ заедно! Злобните шушумиги тук явно заради това условие попадат все на *** - жалко за вас...ако въобще стигате до жена!
49
0
 
1
 
! Отговори
Broikar преди 13 години
...успокояваш бащата като си вземеш слюнката от истинския на предния ден.... ...ako znaes koi e istinskia...;))
48
0
 
6
 
! Отговори
до 48 преди 13 години
знаеш ли колко струва в България един тест ДНК??потърси в нета и ще разбереш......също има и определен процент на точност,да не отварям темата,колко коректни са лаборантите...предлагам ти следния вариант за почти 100 % сигурност-голям подарък за лаборантите,анонимен тест,където ще проверят ДНК от поне още няколко мъже,освен теб и повторен тест!!!!успех и имай повече доверие в приятелката си,а не я заплашвай с днктеста...
47
2
 
14
 
! Отговори
вергил преди 13 години
Ей това жените са опасно племе.Като им чета коментарите и настръхвам.Значи не било важно чие е детето,а кой го е отгледал.Значи к..урвето ще се *** с някой,който ще й направи дете,а балък а ще го гледа и издържа.Аз затова съм казал на моята приятелка-ще правя ДНК тест каквото ще и да става. Да си прави сметката.
46
0
 
5
 
! Отговори
лаборант преди 13 години
Бре истината е, че на Гошо *** майка му е Тулски, а бащата е Странджата. Ама де се дяна Странджата не е ясно.
45
0
 
16
 
! Отговори
DNA преди 13 години
Ахахахаха, наистина ще има такива панаири. В момента в който някои мъже разберът, че децата не са от тях...ДНК тестът-най-голям враг на курварлъка.
44
1
 
19
 
! Отговори
Някаф там преди 13 години
Дойде ли в България, вълна от домашно насилие ще залее страната... Даже си мисля, че и баща ми ще изтупа прахта на майка ми. Положителната страна е, че с чичо Гошо от горния етаж ще станем по- близки
43
1
 
2
 
! Отговори
iKoko преди 13 години
а аз отивам да пия едно кафе ;)
42
0
 
7
 
! Отговори
хе-хе-хе преди 13 години
Егати стъкмистиката!Какво 25-то не е бе,всяко 3-то не е !А между другото,какъв комплект е тоя,че не разбрах!?За какво ми е,като ще се ходи в лаборатория!?
41
0
 
4
 
! Отговори
до 40 преди 13 години
и защо ти е вода? да не ти пресъхна слюнката за теста? тук се дискутира теста,а това за водата се дискутира на висок глас пред народното събрание,ама няма кой да отиде.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Странно е как липсват реакции на поредното вдигане на цената на водата. Това е престъпно безобразие!!! Цената трябва да се понижи поне 50%, Аз лично не призовавам към бойкот на плащането на водата защото е незаконно но самият аз за сега няма да плащам!!! Ако останат няколко месеца без пари друга песен ще запеят а никого не могат да съдят по за 20 лв
39
1
 
17
 
! Отговори
Falco преди 13 години
"ако детето е под 16 години, майката трябва да даде изричното си съгласие, за да може да се проведе ДНК тест" !!!!!!!!!!!Каква е тази дискриминация спрямо мъжете????? Значи до 16 г.възраст мъжът трябва да си трае и евентуално да гледа чуждо дете,.хахахаха
38
1
 
25
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
Струва ми се,че ще има бум на разводи и домашно насилие :)))