9 съвета за живот без стрес

Не е трудно да внесем повече енергия и тонус в ежедневието...
8 юни 2012 15:32,
4
9 съвета за живот без стрес
Снимка: Reuters

Забързаното ежедневие, напрежението, дребните проблеми, които ни тормозят всеки ден, нарушават психическото ни равновесие и спокойствие.

За да съумеем да управляваме стреса ефективно, е необходимо да сме достатъчно мотивирани и да си изградим стратегия, която да ни помага в трудни моменти, казват експерти. 

 
Предлагаме ви 9 съвета, които могат да са от полза в напрегнатото ежедневие, за избягването на стреса, осигуряването на енергия и поддържането на тонус...
 
Излез от рутината!
 
Дори малки промени в ежедневието или опитването на нещо ново - като смяна на прическа - може да подобри външния ни вид и настроение. 
 
Например, избирайте различни маршрути до работа или при разходка на кучето, разнообразявайте сутрешното меню за закуска. 
 
Съсредоточете се върху една лесна за постигане промяна в даден момент, за да имате гарантиран успех. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
1
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Глупости! Ето я моята програма за живот без стрес - кръчмички, млади компаньонки и достатъчно количество алкохол! Мога и още съвети да ви дам, но биха били обществено неприемливи!
2
0
 
2
 
! Отговори
5678 преди 11 години
Глупости. И моя е лицензен и нищо не каза.
1
1
 
5
 
! Отговори
1234 преди 11 години
Препратката към страницата или самата страница съдържа троянец. Предупреждението е от лицензиран Касперски - KIS 2011. Не зареждайте.