Какво не знаем за употребата на шампоан?

Има много митове и теории, свързани с косата и шампоана
26 май 2014 14:31,
2
Какво не знаем за употребата на шампоан?
Снимка: Reuters

Има много митове и теории, свързани с външния вид, в това число и с начина на поддържане на косата и шампоана, който да се използва, както и начина, по който да става това. Нека да разбулим някои тях...

 
Важно е да избира подходящия шампоан за конкретния тип коса. Ако тя е тънка, от полза би бил продукт, който й придава обем, докато овлажняващите са за по-плътна коса. 
 
Шампоаните имат дълъг срок на годност – 2 – 3 години. Въпреки това обаче, не може да се очаква след толкова дълъг период от време да имат същите качества, както един нов продукт. 
 
Масажните движения, докато се нанася шампоанът, може да подобрят кръвообращението в областта на скалпа, като по този начин се стимулира растежът на косата. 
 
От друга страна, количеството използван продукт не трябва да бъде голямо – не повече от една четвърт от шепата. В противен случай може да се получи много пяна, която да затрудни масажирането на скалпа.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: косамитовешампоан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Росица- преди 9 години
Покланяйте си се на Буда- толкова интелигентен,възпитан,незлоблив,кадърен,обективен,мъдър,достоен за приз,царствен,скромен ....абе направо божествен. А и направи толкова много за хората. Изтегли и скри милиард и половина от здравните вноски на същия този влюбен в него народ с количество 30% от 30 %избиратели.Продаде последната част от енергоснабдяването на ЕРП та ,в резултат на което милостиво увеличи цената на тока само с 40% , отмени повечето от социалните придобивки на хората . Да е жив и ще
1
2
 
2
 
! Отговори
Космата Главо, преди 9 години
Поклони се на Станишев II *** и неговата *** Орешарски I Подмолни