"Късметче" в супата – половин мърдаща хлебарка

Гадинки плуват из храната от детската кухня в Хасково
7 яну 2016 09:07,
26
"Късметче" в супата – половин мърдаща хлебарка
Снимка: Facebook

Хлебарки изскочиха от храната, предоставяна от хасковската млечна кухня. Гнусните буболечки цъфнали в супата, която 28-годишната Вили Атанасова взела за 18-месечната си дъщеря.

Първоначално майката помислила че " това черничкото" е някакъв боклук и не се изненадала много защото от други майки била чувала че понякога в манджите на млечната кухня изплуват разни неща.

Това нещо обаче започнало да мърда и ужасената родителка осъзнала че вижда буболечка.

Във Facebook жената написа: "Ето че и аз си намерих късметче днес! Половин хлебарка, но доколкото ми става ясно и да подаваме жалби файда няма!!!!"

"Късметче" в супата – половин мърдаща хлебарка
Снимка: Facebook

Отвратена, тя занесла храната с писмено оплакване до община Хасково, която администрира детските градини и млечната кухня. От там са разпоредили незабавна проверка на фирмата която готви за социалните заведения в града, включително и за децата.

Сезирана е и Агенцията по храните, която започнала проверка на кухнята майка - фирма Дусман, която от 10 години приготвя храната за детските градини, от там обаче отказват коментар по темата.

Резултатите от проверките на общината и БАБХ ще станат готови до 2 дни и ще бъдат огласени пред обществеността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
6
 
! Отговори
Няма майтап! преди 8 години
Те *** може да изглеждат гнусно, обаче са много хранителни. И ако са правилно приготвени са вкусни. Скакалците, белите червеи гъсениците също са отлична храна. Панирани, пържени....със подправки.
19
3
 
6
 
! Отговори
Стършел преди 8 години
....баси тая лъжица от военно поделение ли е крадена?
18
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Трябва да има по-голям контрол! Не е до това, кой да вземе голямата поръчка. Аз също съм намирала найлонче в яденето от държавната кухня в София, и никой дори не се стресна когато им казах.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне е сигурно, че има истинско месо, пък било то и ***.
16
1
 
14
 
! Отговори
vlady преди 8 години
В елитните курорти all inclusive Bang Kwang, Khao Bin, Rayong, Klong Pai, Klong Prem и т.н *** са част от менюто.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работещ сценарии да се смени доставчика, нов кмет нов доставчик
14
1
 
10
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Не жаля майката, но новината не е да оплюем някого, че го мързи да готви. Проблема е че няма хигиена - в заведения, в магазина, в детски кухни, в детски градини. После като отиде детето на училище нали в стола пак ще му дадат същата мизерия или да му готви майка му до живот.
13
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Детската млечна кухня е помощ за разнообразно хранене. Въпрос на избор е дали ще я ползваш. При положение, че има облекчения, защо да не се възползваш? Това, че майката си е вкъщи не означава, че се изтяга по цял ден.
12
3
 
7
 
! Отговори
До 12 преди 8 години
Много пък е остър твоя коментар! По-долу пишещите са доста адекватни, а и някои коментари са весели, които показват много елегантно бзумния пост на въпросната "майка"! Нещо последните години за щяло и нещяло се правят на интересни, айде малко по-сериозно! Виж и снимката на фейса преди да я жалиш колко сама майка е ...
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много *** коментари :) Майката да готвела - ами може и да готви жената. Може да е сама майка и да няма кой да работи, може да е решила да разнообрази менюто. Но това не е от значение тук. Като правят детска кухня трябва да има контрол - не може на децата да дават ***. И какъв буркан на майката - храната от детската кухня идва опакована. Обвинявайте майката колкото си щете ама като отидете днес на обяд се замислете вашата храна в заведението как е готвена и дали нещо не мърда...
10
12
 
9
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
Може и от буркана на майката да е хлебарката, защо веднага обвинява кухнята? А държавата да ти плаща две години за да си гледаш детето вкъщи и да те мързи да му готвиш елементарни манджички, е повече от наглост.
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е малко мръвка няма да навреди :) Че и прясна, била мърдала :)
8
1
 
17
 
! Отговори
... преди 8 години
Жена ми ѝ готви всеки ден на малката. Реве, не реве, време, не време, готви. Доста пъти дори и аз готвя. Честно казано, в манджата на едно бебе няма голяма философия. В повечето случаи слагаш всичко заедно, не се слагат никакви подправки или поне не такива, които да дразнят стомаха. Като знам в какво състояние е всичко в държавата, не бих се доверил на лелката от детската кухня...
7
1
 
6
 
! Отговори
затваряй преди 8 години
Закривай кухнята и край какви проверки ще бутнат пак рушвет
6
3
 
9
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Охооо, кво се оплаква? Аз като малък колко буболечки съм изял, да не съм умрял. Станал съм 110 кила и метър и деведесет. Така че да хапва там детето, не се знае от какво се расте. А и то много разбира кво яде, така че да хапва и да не се оплакват.
5
7
 
22
 
! Отговори
Една майка преди 8 години
Ами майката да вземе да наготви сама, вместо да взема от млечната кухня. И без това детето, като тръгне на детска градина и по-късно в училище ще яде какви ли не ***. Така че, майките да не се чудят на кое барче да седнат, а да вземат да наготвят на децата си. Има време и за готвене и за барче и за разходка до мола.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Половин мърдаща ***? А другата половина къде ли е? Сигурно в стомахчето на бебето.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо не ми изглежда на ***, второ като гледам и самата храна не изглежда по-добре като повръщано е и трето защо не си извадят ръчичките от задния двор съвременните майчета и да се научат да готвят поне за децата си не е кой знае каква философия!
2
8
 
6
 
! Отговори
истината преди 8 години
Вили нека се научи да пише малко по-грамотно и тогава да се оплаква...... За това ще си се оплаква само във фейсбук защото толкова и е акъла.... с тази турската дума ФАЙДА марш от Бг
1
1
 
14
 
! Отговори
Д-р Охболи преди 8 години
Малко протеин за бебока ще му дойде добре в студеното време...