Още едно дете почина от грип

То е било прието в тежко състояние в болницата в Добрич
7 фев 2016 19:50, Анисия Иванова
14
Още едно дете почина от грип
Снимка: архив Булфото

Още една жертва на грипа у нас. Почина едно от децата от социален дом, които бяха настанени в болницата в Добрич в изключително тежко състояние. Смъртта е причинена от усложнения след заразяване със "свински грип”, предаде Нова тв.

Преди дни шест деца от социалните центрове в Добрич бяха настанени в болницата в града като две от тях бяха с опасност за живота. Едното от тях вече почина, а другото продължава да се бори за живота си.

Още по темата

Първата жертва на грипа стана 3-годишно момиченце в Стара Загора.

България е пред грипна епидемия, прогнозира държавният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев. Според него освен Стара Загора и други области ще обявят ръст на болните. На крачка от епидемия са Видин, Габрово, Пловдив, Пазарджик, Ямбол и Сливен. Родителите трябва да бъдат внимателни, особено когато изпращат децата на училище след края на ваканцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
5
 
! Отговори
Ханс преди 8 години
До до 3 ha haСпасява на баба ти ...... хвърчилото или по-точно премията на някой дистрибутор на противогрипни ваксини. Ваксините се произвеждат месеци преди грипния сезон на база на прогнози, какви щамове ще са актуални.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
100% немърливост от страна на персонала в детското заведение!!!!!!!!!
5
0
 
23
 
! Отговори
НЕДОВОЛЕН преди 8 години
Няма ли някой да разследва дали прекалено късно са заведени тези деца на лекар? Деца от такива домове измират постоянно а служител от тези домове и директорите им в сливенския затвор НЯМА.
4
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ще да са видимите резултати от здравната "реформа" на оня мошеник с безумния поглед, дето го играе солотакова на Кратуната.ОСТАВКА, крадци и мошеници, УБИЙЦИ НА БЪЛГАРЧЕТА !
3
2
 
31
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
напишете кави са симптомите и как да се действа при тава ситуация ако нямат възможност хората да потърсят навреме медицинска помощ, ще сте по-полезни вместо да ми отчитате само тъжна статистика.
2
1
 
31
 
! Отговори
е да де преди 8 години
За болницата в Чирпан пари нЕма ,но за нов автомобил дал господ ,оставка!
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка на Москов веднага!