Здравословно хранене според зодията

Какво да ядете, за да сте здрави, базирано на астрологията?
19 мар 2016 15:13, Теодора Драгоева
9
Здравословно хранене според зодията
Снимка: Тери Ричардсън

Aко се чудите кои са най-добрите храни точно за вас, опитайте да се храните въз основа на своята зодия. Някои знаци обичат да се хранят бързо, други ценят вкусната и обилна храна, трети си падат по новите вкусове..., така че съобразете се с вашия знак и здравословния ви режим на хранене може да бъде по-успешен.

Всичките 12 знака трябва да избягват кафето, алкохола, мазните и солени храни, сладкишите с рафинирана захар, твърде пикантните храни, пълномаслените млечни продукти и газирани напитки, ако искат да бъдат здрави и слаби.
Ето и повече по темата:

Огнени знаци:

Овен

Тези хора са смели и не се страхуват от нови неща, които им носят вълнение. Хората от знака Овен винаги са в движение и често прескачат някое хранене за деня, което им вреди. Те обичат заведенията за бързо хранене и като цяло са фенове на животинските протеини. Препоръчва се да ядат повече телешко месо и дива сьомга. За тях е добре да консумират кафяв ориз, постно месо, банани, плодови сокове, маслини, домати, лук, спанак, репички, броколи, боб, леща, тиква, орехи, смокини, сушени кайсии, чесън, горчица.

Лъв

Лъвове са изпълнени с енергия, която трябва да поддържат с правилно хранене. Те трябва да избягват храни, които блокират артериите им. Авокадо и зехтин намаляват риска от сърдечен удар. Добре е да консумират гъби, моркови и кафяв ориз, които понижават високото кръвно налягане. А също черен шоколад и по чаша червено вино на ден, които също могат да запазят сърцето им в добра форма. За тях подходящи са още пълнозърнестите храни, цитрусовите плодове, ябълки, праскови, кореноплодни зеленчуци ядки, бадеми, слънчогледово семе, смокини.

Стрелец

Тези хора са жадни за знания и са рискови натури. Те са бон-вивани и за тях яденето е банкет, което противоречи на здравословното хранене. Стрелците трябва да си пазят бъбреците и затова е добре да започват деня си с една супена лъжица спирулина в чаша прясно изцеден портокалов сок, вместо кафе. За тях подходящи са лютите чушки, не много мазните сирена, пълнозърнести житни растения, круши, ябълки, портокали, ягоди, лук, маслини, смокини, чесън.

Останалите знаци вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Дафин Листопадов преди 8 години
Дафиновият лист може да се отглежда от всички зодии в домашни условия. Той е като магарето, няма общо с Вас, но Ви е в хола. Яде се на наденици и във фурната. Дафинов чай от листа.
5
1
 
2
 
! Отговори
Йоханес преди 8 години
Астрологията е дивинация - вид окултизъм, окултизъм означава магьосничество а то е свързано и произтича от нечисти духове и е гнусно и омразно на Бога, както и всеки който го практикува.
4
0
 
2
 
! Отговори
Христо Пловдив преди 8 години
до коментар с номер 1 - Килограм дафинов лист струва около 70 лева...
3
0
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Е как кому е нужно? Нали "журналистката" трябва да си изкара хонорарчето?
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кому е необходимо да се пишат подобен род глупости?
1
1
 
2
 
! Отговори
Дафин Листопадов преди 8 години
Яжте дафинов лист. Смучете го даже. По-добре е от зодиакални отрови. Това си е като лавров венец на щастието. Няма оплаквания от живи консуматори на дафинов лист.