Кокосовото био масло е полезно за сърцето

Съдържа антиоксиданти
26 юни 2016 14:47,
2
Кокосовото био масло е полезно за сърцето

Кокосовото масло е сред най-питателните суперхрани. Кремообразната му структура е чудесна за печене и сотиране, като може значително да подобри вкуса на любимите рецепти. Може също така да се използва и като козметичен продукт за грижа за тялото. 

Кокосовото масло екстра върджин е студено пресовано и не подлежи на рафиниране, допълнително овкусяване или избелване. То е с богат естествен аромат и с приятен сладък вкус. 

Това масло е чудесно за готвене на средна температура, питателен заместител при печене. Според някои специалисти то е по-полезна алтернатива на маслото върху хляба, зеленчуците и в пуканките. Консумацията на кокосово масло екстра върджин е полезно и срещу развитие на сърдечносъдови заболявания. 

То обогатява хранителния режим и е от полза по отношение на повишаване нивата на антиоксидантите в организма, което подобрява окислението на липидите и протеините. Високите нива на антиоксиданти предотвратяват и оксидативния стрес, който уврежда здравите клетки.

Повече за качествата и ползите от кокосовото био масло четете на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а аюрведа как мисли? и дали има некъде веганско кокосово масло че не искам да се тровя с некви неща за които е отнеман живот..