Защо сексът през летния отпуск е по-хубав

Ваканцията предразполага към опитване на нови неща
9 юли 2016 22:41, Eкип на Puls.bg
59
Защо сексът през летния отпуск е по-хубав
Източник: Reuters

Слънце, плаж, море, планински курорти, басейни, дълги вечери в алкохол и забавления… Очаквате лятната си почивка, нали? Или вече сте се отдали на летните страсти, далече от вкъщи, работата и ежедневните задължения?

Ваканционен период е време, в което ще посетим нови места и ще прекараме много повече време с любимия… в леглото! Или е време на почивни дни, в които ще видим нови неща… Нека си дойдем на думата: сексът по време на ваканция печели точки пред този в останалата част от годината – всеки път. Ето 7 факти, които го доказват:
 

  1. Леглото не е нашето. Нека бъдем толкова странни, толкова "извратени", толкова първични, колкото никога не бихме били в ежедневието си. Нека оставим хотелския персонал да „заличава следите“.
  2. Няма никакви (реални) задължения. Единственото нещо, което ще изпуснем сутринта в случай, че не се събудим навреме, би била екскурзия с автобусче на местните забележителности. Но пък… Вероятно ще спечелим с един оргазъм в повече!
  3. Вероятността да сме на питие от лоби бара в хотела още в ранния следобед е голяма… Не, че имаме предвид, че сексът на по питие е по-хубав, но определено не е за изпускане.
  4. Съседите нямат значение. Крясъци или шумове в стаята. Това няма никакво значение, тъй като няма да виждате съседите си по стая повече от няколко дни.
  5. Мебелите буквално си го просят. Без значение е какво ще се счупи важното е да го направим както искаме.
  6. Room service означава хранене без напускане на стаята и без миене на чинии. Поръчваме си бекон и яйца, хапваме и ето ни още време за гушкане.
  7. Не сме на работа утре. На всички ни се е случвало да бързаме за кулминацията си, защото утре трябва да ставаме рано за работа. Е, изпускаме и тази част!


Всяко лято има собствена история! Уикенд или повече, да си дадем време за изпълнение на фантазии и дългоочаквани романтични моменти. Няма по-добро зареждане с нови сили!

Любопитни факти за здравословната форма на секса можете да прочетете в рубриката "Секс и здраве" на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: морелятосекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за секса през лятото има 2 причини - или не си с жена си на почивка,или си с нея,но цял ден голи мацки по плажа....и то ти се приисква .
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хастара ша и обърна.
13
0
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
често срещано в коментарите е , да се появи някой и да пише ПОД ДВЕ РАЗЛИЧНИ ИМЕНА - това е резултат от постоянното увеличаване броя на страдащите от раздвоение на личността и други тежки психо-състояния. Пийте си хапчетата , на мен ми помагат.
12
0
 
7
 
! Отговори
хотелски персонал преди 7 години
Престанете да мърсите и чупите! Свинщините си ги правете у вас!
11
2
 
18
 
! Отговори
Чупурлу преди 7 години
Не съм циничен, автентичен съм! А, ти дори не знаеш кой си и от къде си се взел на тоя свят! Жалко:(
10
1
 
19
 
! Отговори
Чупурлу преди 7 години
Освен това, заблудени глуоендеро - Одрин е толкова турски, колкото Ердоган е арменец :) Мишката се ползва с 2 пръста поне.. Бахti простото парче си.
9
20
 
4
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Така. Както виждате мога да си цъкам плюсчета до край. Мога до един час да си ги направя поне +80.Да турчин съм. Предците ми са от Одрин. Аз самия свиря на Саз (турски музикален инструмент наподобявящ тамбура - или гръцкото бузуки) но съм аматьор. Свиря и пея у дома, не пред други хора.Лека вечер! За всеки случай ще си поиграя още малко с плюсчетата. Въпреки, че няма смисъл да се занимавам.
8
2
 
22
 
! Отговори
Чупурлу преди 7 години
16:0 турчин хахахах! Толкова си турчин, колкото Майкъл Джексън беше от бялата раса:)
7
6
 
21
 
! Отговори
Чупурлу преди 7 години
Интересното е, че даже не можеш да броиш, ама иначе и акъл ръсиш, БЪЛГАРИНО!
6
21
 
13
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Като си цъкаш сам на плюсовете (характерна бг черта)и аз нека да заприличам на вас ама при мен ще бъдат доста.
5
13
 
29
 
! Отговори
Чупурлу преди 7 години
Щом не разбираш защо е написано това в личната ти карта и мислиш, че гражданство се купува с пари - значи много си се заблудил и е по-добре да върнеш картата в МВР и да си ходиш там, където ще получиш някакво признание за това, което си.. *** си кат ***:(
4
15
 
24
 
! Отговори
Чупурлу преди 7 години
Някой хора разпускат така - като пишат глупости, а други им се връзват и даже искат да бъдат наказани.. Кой е сбъркан се вижда ясно :) Ти като си турчин - чий го крепиш в родината ни?? Ходи си в Турция някое камикадзе да ти разпори гьона, църvул! Какъв ти е паспорта, турски ли? Мнооо *** по тая земя, ееейй!
3
13
 
17
 
! Отговори
Чупурлу преди 7 години
Свобода на словото драги ми турски неприятелю. Нещо, за което може само да си мечтаят в Турция..
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво Минкодругите не могат да напишат такива истории, затова злобеят
1
3
 
11
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
защото не е с жената ...