Пийте джинджифилова вода при газове

Джинджифилът спомага прочистването на лимфната система
19 юли 2016 13:52, Михаела Лазарова
1
Пийте джинджифилова вода при газове
Снимка: freeimages

Опитвали ли сте някога джинджифилова вода? Тя може да бъде вашата лятна освежаваща напитка или да я направите част от всекидневното ви меню. Освен че има приятен и леко пикантен вкус, тази вода може да ви помогне при редица здравословни проблеми. Вижте някои от тях.

Трудно ви е да намалите теглото си

Поддържането на красива фигура и здравословно телесно тегло не е лесно. Ако въпреки хранителния режим и физическата активност по-бавно сваляте килограми, добавете към ежедневните си напитки джинджифилова вода.
Джинджифилът доказано спомага за подобряване на метаболизма. Също така, често е активна съставка в много хранителни добавки за регулиране на телесното тегло. От него може да добавяте и към смутитата, лимонадите, фрешовете, чайовете, както и във всички останали ястия.

Имате проблеми с храносмилането

Проблемите с храносмилането могат да доведат до ежедневни неразположения, но те могат да бъдат и причина за невъзможността да свалите излишните килограми. Подуването на корема, излишните газове, спазмите, диарията и запекът, са сериозни проблеми, които не бива да подминавате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Пийте джинджифилова вода при газове"Това няма да ви излекува. Смисълът му е, че така и така пъpдuтe, поне да мирише на джинджифил.