Пазарувайте онлайн лекарства в Puls.bg

Водещият здравен сайт пусна Apteka.puls.bg
3 авг 2016 11:52, Петя Славова
2
Пазарувайте онлайн лекарства в Puls.bg
Снимка: архив, Reuters

Всички потребители на територията на България вече могат лесно и удобно да поръчват богато разнообразие от лекарства без лекарско предписание, дермо козметични продукти за бебето и цялото семейство, хранителни добавки и още много продукти за здравна грижа в онлайн аптеката Apteka.puls.bg.

Със старта на новия проект водещият здравен сайт Puls.bg, спечелил най-голямо доверие сред читателите с качествената и полезна информация от утвърдени здравни специалисти, направи още една стъпка в развитието си в полза на потребителите.

Apteka.puls.bg се отличава с удобен и функционален дизайн и изключително конкурентни условия за безплатна доставка в цялата страна. Потребителите могат да се възползват от значителни намаления от цената на добре познати продукти, както и от редовни промоционални кампании. Онлайн аптеката е еднакво удобна за ползване както от компютър, така и от мобилни устройства.

Apteka.puls.bg се ръководи от магистър-фармацевт Маргарита Чернева, като в екипа й работят квалифицирани специалисти. Те са на разположение, за да обсъдят симптомите и въпросите по даден медицински проблем в пълна поверителност, чрез имейл или телефонен разговор.

Екипът проверява годността на всяко лекарство при поръчка, като гарантира за валидността й при доставка. Фармацевтите задължително се свързват с клиента за уточняване на детайлите на поръчката. Apteka.puls.bg запазва правото си да откаже изпълнение на поръчка, ако прецени, че с продуктите може да се злоупотреби или ако има риск за безопасността на пациента.

Продуктовата гама на Apteka.puls.bg включва още витамини, продукти за сексуално благополучие и семейно планиране, парфюми, тоалетни принадлежности, електрически уреди, продукти и храни за бебето и много други. Apteka.puls.bg е надежден източник на допълнителна здравна информация, включително за медикаменти по лекарско предписание, както и листовки за пациента. Всички продукти в онлайн аптеката са оригинални и качествени. Посочените цени са с включен ДДС.

Apteka.puls.bg е изцяло регламентирана и одобрена от регулаторните органи на България и напълно се придържа към стандартите, определени от Добрата фармацевтична практика. 

Puls.bg е част от портфолиото на медийна група Investor.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ

Спонсорирани публикации


Маникюр котешко око (галерия)
Маникюр котешко око (галерия)

Маникюр котешко око (галерия)

Симптоми на дехидратация, които игнорираме
Симптоми на дехидратация, които игнорираме

Симптоми на дехидратация, които игнорираме