Пазарувайте онлайн лекарства в Puls.bg

Водещият здравен сайт пусна Apteka.puls.bg
3 авг 2016 11:52, Петя Славова
2
Пазарувайте онлайн лекарства в Puls.bg
Снимка: архив, Reuters

Всички потребители на територията на България вече могат лесно и удобно да поръчват богато разнообразие от лекарства без лекарско предписание, дермо козметични продукти за бебето и цялото семейство, хранителни добавки и още много продукти за здравна грижа в онлайн аптеката Apteka.puls.bg.

Със старта на новия проект водещият здравен сайт Puls.bg, спечелил най-голямо доверие сред читателите с качествената и полезна информация от утвърдени здравни специалисти, направи още една стъпка в развитието си в полза на потребителите.

Apteka.puls.bg се отличава с удобен и функционален дизайн и изключително конкурентни условия за безплатна доставка в цялата страна. Потребителите могат да се възползват от значителни намаления от цената на добре познати продукти, както и от редовни промоционални кампании. Онлайн аптеката е еднакво удобна за ползване както от компютър, така и от мобилни устройства.

Apteka.puls.bg се ръководи от магистър-фармацевт Маргарита Чернева, като в екипа й работят квалифицирани специалисти. Те са на разположение, за да обсъдят симптомите и въпросите по даден медицински проблем в пълна поверителност, чрез имейл или телефонен разговор.

Екипът проверява годността на всяко лекарство при поръчка, като гарантира за валидността й при доставка. Фармацевтите задължително се свързват с клиента за уточняване на детайлите на поръчката. Apteka.puls.bg запазва правото си да откаже изпълнение на поръчка, ако прецени, че с продуктите може да се злоупотреби или ако има риск за безопасността на пациента.

Продуктовата гама на Apteka.puls.bg включва още витамини, продукти за сексуално благополучие и семейно планиране, парфюми, тоалетни принадлежности, електрически уреди, продукти и храни за бебето и много други. Apteka.puls.bg е надежден източник на допълнителна здравна информация, включително за медикаменти по лекарско предписание, както и листовки за пациента. Всички продукти в онлайн аптеката са оригинални и качествени. Посочените цени са с включен ДДС.

Apteka.puls.bg е изцяло регламентирана и одобрена от регулаторните органи на България и напълно се придържа към стандартите, определени от Добрата фармацевтична практика. 

Puls.bg е част от портфолиото на медийна група Investor.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ

Ноктите ви се разслояват и чупят – какво означава?
Ноктите ви се разслояват и чупят – какво означава?

Ноктите ви се разслояват и чупят – какво означава?

5 неща, които ви изтощават без да осъзнавате
5 неща, които ви изтощават без да осъзнавате

5 неща, които ви изтощават без да осъзнавате