Оперираха Димитър Цонев. Състоянието му – тежко!

На този етап не може да се даде прогноза, казаха от ВМА
Обновена: 16 авг 2016 13:47 | 16 авг 2016 13:46,
86
Оперираха Димитър Цонев. Състоянието му – тежко!
Снимка: архив, Булфото

Димитър Цонев е преминал през мозъчносъдова операция в понеделник следобед. Тя е извършена от екип, начело с рентгенолога д-р Мирослав Лилов във Военномедицинската академия.

Още по темата

На този етап не може да се даде прогноза, прави се всичко необходимо като диагностика и терапия, казаха от ВМА за "24 часа". Няма промяна в състоянието на Цонев, то остава много тежко.

Целта на проведената операция е да се затворят аневризмите, за да се овладее кръвоизливът.

Това става чрез специални вътресъдови устройства, които се поставят в аневризмите под ангиографски контрол.

56-годишният тв водещ е в реанимацията на ВМА от събота вечерта, след като се почувствал много зле на път от Варна за София. 

По пътя се оплакал от главоболие и се наложило съпругата му Мариана да го смени зад волана. При пристигането им в София той бил още по-зле, с изпотяване и затруднено дишане. Цонев веднага бил закаран във ВМА.

Образните изследвания показали, че той е с тежък хеморагичен инсулт, вследствие на спукани аневризми в мозъчни артерии.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 55То тогава не ти правеха операции! Просто хората си умираха от УДАР
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мустака дори по господари на ефира го даваха как му подсказват какво да пита и какво да не пита, всеки с поне малко наблюдение и мозък знае че е манипулиран нагъл нагаждач, а такива аз лучно не понасям и ще е добре да ги няма.
67
1
 
4
 
! Отговори
Радка Илиева преди 7 години
България е на водеща позиция в класацията по инсулти и инфаркти в света. Много по-трудно е човек да се възстанови след една такава ситуация, в каквато е сега Димiтър Цонев. По-лесно е да се прави профилактика - https://youtube/watch?v=46fS3kFSeN4Лечебните гъби рейши и кордицепс, сока от нони и спирулината са богати на минерали и укрепват съдовете. Това са продукти от китайската народна медицина и практиката показва, че помагат. Има кафе, чай, горещ шоколад с рейши за профилактика.
66
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнато реално, - всички имаме нужда от закрила.
65
2
 
5
 
! Отговори
До №55 преди 7 години
До Към ТВАми дано да му ползваш услугите! По-често! Ще започнеш да го уважаваш тогава. И да не го уважаваш, ще скимтиш и ще чакаш помощ. На нашите мрънкьовци все някой им иска пари! При соца нямаше такива изпълнения. Е, никой не пречеше да се отблагодариш с някоя бутилка. Някой ще каже, че няма безплатен обяд. Но и никой не си продаваше нивата, за да си направи операция. Сега пък никой не ти пречи да се лекуваш във Виена, Мюнхен, Париж, Тел-Авив.
64
2
 
1
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До Анонимен 63. Не си прав . Не знам , за себе си може да си мислиш каквото е да е . Но за артистите не бива . Никой не им издига паметник на улицата или в градинката, (там е мястото за паметника на политика) , но и те като политика оставят трайна следа в душата на човека. Едни за добро , други за не съвсем добро , трети пък са за преклонение. *** всеки си за свой крак , както се е изказал, един герой от филмите.
63
5
 
12
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
За Митето , думи нямам . Дано се съвземе и да оздравее доколкото е възможно , разбира се . Защото ние само предполагаме , но за жалост, Друг разполага с нашият живот. Няма лошо. Ще му стискам палци.
62
5
 
22
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До Анонимен 53.Днес лекарите са еднолични търговци ( ЕТ. нам кой си) Болниците са Търговски дружества. (ООД. нам кое си) А Българинат е ***, защото вярва на всички ,за всичко. Особенно на тези в НС, защото били от народа . Че кой от тях ходи с колело на работа днес ,като народа?
61
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе пъпешите и *** и мозък ли имат, ако беше някой друг до сега да са му изяли житото, *** на милиони хиляди ще платат да го дигнат на крака, а баща му колко краде с Мони -царо *** си намари и той майстора няма го вече и никой не го помни, артист бил, такъв бил, умреш ли си ставаш на гюбре
60
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пъпеша бил млад бе, аз мислех че е около 65-годишен. Така ми излежда.
59
5
 
22
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 7 години
До ТВЩе дам на доктора 5000лв, ако ми гарантира, че ще ме излекува от грип. Уви, относно грипа, освен да ни изписват антибиотици, друго не знаят. Антибиотици срещу вирус. Нонсенс. Но фармацевтиката просперира. благодарение и на лекарите. А лекарите, ако се научат да лекуват причинат аза грипа, а не съпътстващите симптоми, ще им дам 5000лв.
58
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митето смени сто партии и най-накрая, като дойде Бойко Борисов на власт, разбра, че всъщност призванието му е било да бъде гербераст. Лично аз не харесвам такива хора хамелеони, както пееха НЛО навремето - Мои мили партии любими, ще бъдем с таз от вас, която е на власт.
57
3
 
13
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 7 години
До тяЧета как отношението към всички в болниците трябвало да е еднакво - хора, да не сме идеален комунизъм, та отношението към всички да е еднакво. Не разбрахте ли, че има свои, по-свои и плебеи, като последните трябва да плащат целия масраф на първите. Нео-робовладелско общество, бачкаш, плащаш, накрая някакъв ***, появил се 2 пъти по телевизора получава по-добро отношение от теб. Иначе - пъпеша си е пъпеш, да се оправя, на никой не пожелавам случилото му се, дори и на него.
56
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста неприятен тип е този. Дано се оправи все пак. Хора сме.
55
21
 
14
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Сега му четем името на Митьо тук ,па утре ще го четем по дереците . Ашколсун Митак !
54
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Към ТВ-------------------------------------------Даваш на касата 30 лв.Обаче тя не ги дава на доктора.Затова като отидеш при доктора ще си платиш в брой.Друг е въпросът,че плащаш 30 лв, а искаш да се лекуваш за 3000.Няма как да стане!
53
4
 
42
 
! Отговори
Към ТВ преди 7 години
Не, алчни лекарю. Аз всеки месец давам на лекаря без да му ползвам услугите. Но после ми иска пак!
52
22
 
16
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Кога ще е опелото?
51
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До dominiciА ти знаеш ли, че за "бай Иван" хвърлят същите усилия? Да не би за "бай Иван" всеки ден всички медии по три-четири пъти да дават сведения за състоянието му? А? Московнарк лицемерен, от гадовете дето ни убеждават, че с пръстовия отпечатък демократичната ни държава ни "дава възможност да контролираме Здравна каса, за какво харчи парите ни". Луда гордост ни обхваща! Само пълен *** и административно-управленски невежа може да говори така, той изобщо не знае, какво е контрол.
50
25
 
3
 
! Отговори
ТВ преди 7 години
КУПУВАТЕ ТВ ЗА 1000 ЛВ, А НЕ ИСКАТЕ ДА ДАДЕТЕ НА ДОКТОРА 5000 ЗА ГРИП.Е, ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ. ЗАКРИВА ДЪРЖАВНИТЕ И ОТКРИВАЙ ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ.