Дъщерята на Димитър Цонев: Дръж се, тати!

Състоянието му е тежко, има и белодробни усложнения
23 авг 2016 10:07,
33
Дъщерята на Димитър Цонев: Дръж се, тати!
Снимка: Facebook

Дъщерята на тв водещия Димитър Цонев призова баща си да се бори за живота си.

Тя публикува на страницата си във Facebook снимка на баща си и неговия внук, с послание: "Не го оставяй! Дръж се, тати!!!!".

Още по темата

Под снимката близки и приятели на семейството изказаха съпричастност и се помолиха  журналистът да се оправи.

Припомняме ви, че в понеделник шефът на ВМА генерал Николай Петров заяви, че състоянието на Димитър Цонев, който получи инсулт, остава тежко.

"Поддържаме органите му чрез апарати. Той получи и тежко белодробно усложнение. Засегната тежко е и централната нервна система", заяви той.

"Към момента тежките белодробни усложнения изземват инициативата, но нещата като цяло са под контрол. Органите му и дишането се поддържат изкуствено. Борим се за живота му", добави ген. Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
До 25 (Kris) преди 7 години
Ще ме прощаваш за минуса, случайно.
18
3
 
15
 
! Отговори
Kris преди 7 години
Тука половината сте изтрещяли ,той човека с инсулт а те го изкараха виновен за тяхното безпаметно съществуване. Комунист бил такъв бил онакъв бил / първо е човек като всички нас с неговите си проблеми и страдания ,после всичко което е постигнал го е постигнал с труд, професионализъм и постоянство за да бъде толкова години на първа линия. От години живея в странство и ми е болно като чета и виждам как ценностната система се е изродила и на всички некадърници им е виновен някой друг . СРАМОТА
17
3
 
4
 
! Отговори
Че преди 7 години
За да го покоси така внезапно инсулта, значи има доста натрупани грехове. Въпреки това му желая да се оправи и да "прескочи трапа" ... някак си не е справедливо на тази възраст и така нелепо да си отиде човек ...
16
0
 
7
 
! Отговори
e преди 7 години
В момент когато семейството трябва да има спокойствие и надежда вие неграмотници се врете там където не ви е работа, жалка жълта "медия" с жалки журналисти.
15
5
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
До АнонименКакво лошо има в това да слугува ? Той е намерил начин да оцелява, ти като не си, твой проблем. Каква измама те гони ? Живял краден и излъган, ами като си толкова кадърен, щеше да намериш начин да оцелееш, не да мрънкотиш и да виниш други за положението днес.
14
2
 
4
 
! Отговори
стив джобс преди 7 години
До Анонимен 21Ти защо показваш ролята си в сайта, отговаряйки на хора които смяташ за луди?Та ако ти ме смяташе наистина за луд, не би говорил с мен, освен ако самия ти не си луд :)Сега ще докажеш ли че си луд или ще остане другата опция - че си платен *** в сайта!
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЪЖНОТО ТУК Е, ЧЕ ТОЗИ НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШ ЧОВЕК НО НА НЕГО СЕ СЛУЧВА!!!А ТАКИВА КАТО БУДА, ЧЕРЕПА И ОЧИТЕ НАЙ-НАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В БЪЛГАРИЯ СА ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ !!!!!!
12
4
 
14
 
! Отговори
:=) преди 7 години
може ли да ни спестите семейните си фейсбук профили, че леко преиграване вече става и досаждате.. хора в тежко състояние по болниците много, но никой не пародира от семействата им по медиите.. нека се оправи, но айде не се натрапвайте, че още една дъщеря на Трифон Иванов окупирала медиите с.. "тати това.. тати онова.." малко прекалено става
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изключителна проява на лош вкус е да публикуваш семейните проблеми на хората/които и да е/ в пресата! Във всяко семейство се случват болести и смърт рано или късно и хората разчитат на роднини и приятели, за да се преборят. Писачите, спрете да занимавате цялото общество с проблемите на това семейство и да досаждате на роднини и лекари, за да изкопчите някоя трагедия. Знаем, че сте жадни за кръв, но прекалявате!
10
10
 
7
 
! Отговори
д-р Дулитъл преди 7 години
Нека някой каже досега колко пари са потрошени да се поддържа Пъпеша и по коя клинична пътека. Колко струвя операциите и сформирането на специален екип, който да го държи жив като зеленчук. Ако беше нормален пациент отдавна щяха да му дръпнат щепсела и да вземат органите му като донор .
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мите, няма да се даваш! Щом като дишаш- значи съществуваш!
8
0
 
18
 
! Отговори
Marie Claire преди 7 години
Няма оправия от това, за съжаление. Мозъкът увреди ли се, човекът вече няма да е същия, дори да се оправи. Така загубих баба си, която беше иначе здрава и жизнена жена, докато не получи тежък инсулт и можехме да й се порадваме само месец още, светла й памет..Дано Бог дапомага и близките да бъдат силни!
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо да е злобен човека? Просто казва истината. Аче истината не е лицеприятна, за това той не е виновен.
6
0
 
19
 
! Отговори
TRAFALGAR преди 7 години
през комунизма галеници на режима- послушни и ласкателни, но в охолство . сега съшото - та чак и шефа на вма дава интервюта- все едно тиквата е най- специален ....по-специален е от всички нас...с господ да е
5
18
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Много сте зло.бен , но нали знаете всичко се връща на този свят.
4
4
 
19
 
! Отговори
лекар преди 7 години
Има и обкновенни хора, кйто имат нужда от трансплантация!
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай Боже да се оправи човека.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работата май вече е в ръцете на Онзи горе, а не на лекарите.
1
11
 
19
 
! Отговори
Дам преди 7 години
Местя.