На работа с 2 промила! Кой? Хирург, в Бургас

След скандал и викане на полиция лекарят е уволнен
25 окт 2016 13:22,
32
На работа с 2 промила! Кой? Хирург, в Бургас
Снимка: архив "Булфото"

Скандал с пиян хирург се разрази в болницата в Бургас. Лекарят се появил на работа с близо 2 промила алкохол. Той е бил на повикване и се наложило да консултира пациентка в спешния кабинет, съобщи Нова тв.

След като видели, че е пиян, съпругът на жената извикал полиция. Униформените направили проверка с дрегер. Отчетените показания са 1,9 промила.

Хирургът - д-р Лъчезар Дудулов незабавно бил отстранен от смяна, а след спешно заседание на ръководството на болницата тази сутрин, той е отстранен и от длъжност.

Предстои да му бъде наложено административно наказание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До знаех си че е тойШе ти се върне и на тебе, споко, ще заровиш семейството, цялото, малки, големи.
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя нали бургаската болница е в топ 10. Дреме му, утре ще е на по-хубава работа дори.
21
2
 
0
 
! Отговори
веднага преди 7 години
да му се направи ДНК експертиза да не би да има нещо руско в кръвта си
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РОМИТЕ...И ВИЕ СТЕ ИНИ ПОДЛИЗУРКИ..
19
3
 
3
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Лошо е ,че само такива доктори останаха в България ! Още по -лошото е ,че разчитаме те да ни лекуват ! А видяхте ли го шефа му ! Полицята с дрегера му отчели 1,9 промила ,а гьонсурата се истъпанил и на бялото казва черно . Не бил пиян дежурния доктор ,нищо ,че е с близо два промила алкохол в кръвта, пък и тръгнал да оперира и то дете ! Абе въобще банда пияници!
18
2
 
5
 
! Отговори
Mopcku_ преди 7 години
Лошото е, че само част от тях пият и могат да бъдат видени. Лично познавам хирург, който постоянно е на бяло ... Тоя е налаппал дрегера и е отчел 1,9, но днес шефа му по Нова Тв, каза че не бил пиян и нямало данни да пиел. Как обаче ще се разправяш с наркоман ? За съжаление има много ... и то именно в знаковите големи болници.
17
2
 
8
 
! Отговори
не е за смЕх преди 7 години
Преди малко по новините слушах как колегата му го защитава ,че не бил пиян и това не ме учудва това само потвърждава ,че бялата мафия си прави каквото си иска с нас и никой не им търси сметка ,а когато нЕкой ги посъветва малко започва неистов вой.
16
3
 
3
 
! Отговори
знаех си че е той преди 7 години
Дудолов е името на лекаря знаех си :) хахахаха !!!! Беше лекар в Казанлъшката болница - в отделението по хирургия. Пиян е беше и аз лично съм го виждал, беше жалка картинка , преди това беше изгонен от клиниката в Карлово не знаех че е стигнал до Бургас но доста се порових да разбера кой е тоя пиян лекар. Дудолов - сега има ли патерици а :))) нека нека всичко се връща !!!
15
2
 
6
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
До МомоЩом не можеш да даваш такива дежурства на повикване, значи тази професия не е за теб.Знаеш какви са изискванията и ако не ти харесва просто учи и работи за друго.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
99 % от хирурзите пият и на операция са пияни те иначе не може да държат скалпел
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте, когато вие или някой ваш близък сте/е сериозно болен изобщо не ви интересува колко прекрасен като човек е лекарят, а ви интересува дали ще си свърши работата професионално или не. Човекът може да е прекрасен човек, обаче просто не е действал като професионалист и за съжаление последиците от това могат да са фатални! Ами ако беше починал човек?! Пак ли щяхте да го извините с обяснението че е добър човек и т.н. Така, че проявил е невероятна безотговорност и е редно да си плати.
12
3
 
10
 
! Отговори
бургазлийка преди 7 години
Ах-ах-ах........защо ли не мога да се учудя ?!? Познавам доста лекари в Бургас, не ги провалят жените.... Алкохола не прощава на никого, но пусто като им се услажда и без едно не могат....Да си лекар е изключително трудно, трябва много здрава психика. Аз се отказах още докато бях в техникума, и не съжалявам. Много е депресиращо непрекъснато да виждаш покрай себе си само болни, измъчени и отчаяни хора...... особено когато знаеш, че с нищо не можеш да им помогнеш. И това избива нанякъде....
11
5
 
9
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Лъчко е прекрасен като човек, но го провали една жена.Жалко, много жалко за този млад човек. А колко много беше щастлив в Пазарджик!!!!!!!.
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пази Боже да те оперира такъв! И после що хората мрели като мухи.
9
10
 
8
 
! Отговори
ER_Dr преди 7 години
Не е викан от дома си. Просто не стои постоянно в залата или кабинета на Спешното, а слиза при необходимост от Хирургичното отделение. Жалко, инак е добър хирург и свестен човек. Виновен си е разбира се.
8
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да направи лекаря, простия народ никога няма да е доволен и винаги знае повече от лекаря.
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до Момо Дали ще откажеш защото си пиян и ще те уволнят ( поне ще е с достойнство ) Или ще отидеш и ще те уволнят след скандал ( би трябвало да го е срам ) Крайният резултат е все един и същ . Всеки сам си решава !
6
5
 
43
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Бил съм преди време дежурен на повикване(не като лекар). Уж си почивка, а нищо не можеш да правиш, никъде не можеш да отидеш и дори не ти плащат за това или ти дават някакви стотинки буквално.Човека не е виновен според мен за това, че е пил, а е виновен, че не е отказал консултация предвид, че е знаел на колко ракии е.
5
10
 
21
 
! Отговори
8 преди 7 години
ако е така,както е по на запад от Трън-да се отнема до живот лиценза на медиците и да им се налагат солени глоби за всяко провинение,всичко ще бъде наред. У нас гарван гарвану око не вади.На запад хората не са по-дисциплинирани ,защото са се родили такива,а защото ги е страх от дългата ръка на закона.
4
7
 
30
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Бил е на повикване човека .Извикали са го по спешност!!Решил да се почерпи но за нещастие е бил повикан!Грешката му в случая че се е отзовал на повикването но Ех тази Хипократова клетва.Може да ти изяде главата!!!