Как да стопите стърчащото коремче?

Правете малко кардио, докато гледате телевизия
27 яну 2017 13:00, Михаела Лазарова
11
Как да стопите стърчащото коремче?
Снимка: Reuters

Коремните мазнини и паласките ви измъчват? Сложете край на лошите си навици, за да премахнете ужасното коремче, което загрозява не само фигурата ви, но и нанася щети на самочувствието ви.

Как да постигнете по-лесно стопяване на стърчащото коремче?

Вода и плодове

Когато ви се прияде нещо сладко, просто забравете за десертите и захарните сладкиши! Газираните напитки, соковете и всичко от този сорт е абсолютно забранено. Тези захари се лепят директно по корема и талията. Затова, когато ви се прияде нещо сладко, изяжте някакъв плод и изпийте една огромна чаша вода. Можете да си позволите и студен чай, но само в случай, че вие сте го приготвили и в него няма добавени захари освен малко мед.

Разхождайте се по 2 часа на ден

Ако нямате особено време специално да ходите на разходки, просто се прибирайте от работа пеша. Енергичното ходене гори повече калории, отколкото предполагате. Не използвайте асансьори, ескалатори и подобни улеснения. Не сядайте в градския транспорт. Правете всичко възможно да редуцирате до минимум пасивното седене.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Баси Държавата преди 7 години
Абе какви заледени улици,какви пет лева!Тая буба от снимката колко секс е видела и пиене и бело и на 70г. да стане пак няма да надебелее
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност ходенето точно по леда е много по- ефективно- мускулите се напрягат повече, за да пазите равновесие, а заради ниските температури тялото изгаря повече калории, за да се стопли. Много по- логично е през зимата хората да са по- слаби, ако не беше злоупотребата с храна по празниците...
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен ми стърчи нещо друго...под коремчето.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вода и плодове... горкият ви стомах! Дори сухото гладуване е за предпочитане пред тази комбинация.