Как да се грижите за кожата си според кръвната група?

Хората с кръвна група В се характеризират с фина и тънка кожа
1
Как да се грижите за кожата си според кръвната група?
Снимка: Reuters

Всеки е чувал за диетата според кръвната група. Оказва се, че грижите за кожата също е добре да бъдат съобразени с нашата кръвна група. Споделяме няколко бюти съвета, които ще ви направят по-красиви.

Кръвна група А

Обикновено кожата на дамите с кръвна група А, не е склонна да се поти и не е мазна за разлика от някои други типове кръвни групи. На допир е леко студена, тъй като телесната температура на хората с тази кръвна група е по-ниска, с фини порички. Много е важно зимно време да не излизате без подхранващ крем и подходящ фон дьо тен.

Важно е гримът да е с лека текстура и да позволява на кожата да диша. В домашните грижи за красота може да се доверите на зехтина. Той е богат на мастноразтворими витамини, които подхранват кожата, която ще изглежда по-гладка и еластична. И не на последно място хапвайте повече свежи плодове и зеленчуци.

Кръвна група B

Дамите с кръвна група В се характеризират с фина, тънка, по-мазна и чувствителна кожа. Често без да очакват се появяват раздразнения, а някои кожни заболявания могат да бъдат непредсказуеми. Всяка промяна в климатичните условия може да е предпоставка за проблем.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари