Маска срещу черни точки, замърсени пори и мазна кожа

Маската влияе и на производството на себум
19 фев 2017 11:19, Eкип на Puls.bg
2
Маска срещу черни точки, замърсени пори и мазна кожа
Източник: Reuters, архив

Край на черните точки, замърсените пори и мазната кожа на лицето. Това обещават козметичните компании, предлагащи  един от най-новите и ефикасни продукти на пазара. Черната маска за почистване на лице стана хит тази зима. Социалните мрежи са пълни с реклами на новото чудо на козметиката, от което се интересуват не само хиляди жени, а и все повече мъже. 

В глобалната мрежа ще намерите множество снимки с известни личности, фотографирали се с намазаните си с черно лица. У нас пък доста от родните звезди приканват от клипчета да си купим въпросния продукт. 
 
Неминуемо T-зоната, брадичката и носа са възловите места на лицето, които събират най-много мръсотии. Няма жена, която да не се е чудила как да премахне веднъж за винаги черните точки от тези места. Маската върши идеалната работа за това. В магазинната мрежа у нас има както такава за лице, така и само за областта на носа, ако кожата ни не е толкова проблемна кожа. 
 
Какви са предимствата на черната маска
 
Кожата изглежда съвършено чиста, гладка и мека след третирането й с новата маска. Тя прониква на дълбоко в порите и изважда всички замърсявания от тях. Това става благодарение на нейното отлепващо действие, което се дължи на различни натурални съставки като например растителни масла, глина, активен въглен и други. Те се залепват успешно към черните точки и мъртвите клетки, за да почистят кожата ако не на 100, то поне на 80-90 %. 
 
Производството на себум ще намалее, ако използваме маската поне по един път всяка седмица. То този начин можем да предотвратим или намалим образуването на нови кожни проблеми като акне, например. Порите ни не само ще се свият, а и тенът ни ще е по-свеж. 
 
Как да я използваме
 
Почистваме лицето си добре с тоник или някакъв лосион. Може и да отидем преди това на парна баня или просто да вземем по-горещ душ, за да отворим по-добре порите си. След това нанасяме маската върху цялото лице или само по проблемните зони, пълни с черни точки. Слоят не трябва да е...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Пудра захар, мед.въглен, капки масло от жожоба, лавандула и портокал. 1 кило от маската излиза около 10 лв
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някак си не е прилично, даже е нагло, да се прави такава реклама.Всеки грамотен може да си намери всичко, без "екипа на плюс".Такава голяяяяма и изненадваща тайна! Черна маска с активен въглен.Има поговорка за това "С чужда пита , помен правят".