Най-вредните храни, които причиняват възпаления

Избягвайте захарта
18 мар 2017 13:17, Михаела Лазарова
8
Най-вредните храни, които причиняват възпаления
Снимка: freeimages

Възпаления в тялото могат да се причинят от различни външни или вътрешни фактори. Те се делят най-общо на гнойни и негнойни. Негнойните могат да провокират сериозно влошаване работата на клетките, тъканите и органите, особено ако възпалението е хронично.

Храната е един от най-влиятелните фактори, причиняващи възпаления. В много от случаите не подозираме, че има проблем, докато той не добие по-широки мащаби и не се появят сериозни симптоми.

Съществуват някои храни, които доказано причиняват възпалителни процеси в тялото. Тези възпаления водят до косвени увреждания в околни или свързани системи, ускорено стареене, окислителни процеси в клетките, дори туморни образувания.

Кои са храните, причиняващи най-силни възпаления в организма и защо е важно да ги избягваме? Отговорите на тези въпроси можете да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най - болната нация в Европа си защото ти внасят най - нискокачествената европейска храна. И лекарства. И козметика и перилни препарати. И дрехи с токсични бои. И дизели изкуствено занижени параметри. И в същото време ти изкупиха нещата, за които така или иначе ще плащаш, като електропреносните мрежи. И се опитаха да ти изкупят и водоснабдяването. Някъде успяха. И това е задължително изнасяне на пари от държавата. А това са пари, които не влизат в здравеопазването. Последствия от костокрацията.
4
0
 
0
 
! Отговори
пинко преди 7 години
ще се сетите, но отново бг простотията и многознаещите почнаха да нареждат вегани не знам си кво, а сме най болната нация в Европа обаче и дебелоглави бай ***...
3
0
 
1
 
! Отговори
Мъж! преди 7 години
Както се казваше в един филм (за съжаление вече не помня кой точно): "НАЙ-ХУБАВИТЕ НЕЩА НА ТОЯ СВЯТ СА или незаконни или неморални или от тях се дебелее!"
2
0
 
1
 
! Отговори
:( преди 7 години
В много вицове основният извод е: "Всички приятни неща са вредни или дори опасни!"
1
3
 
8
 
! Отговори
11 преди 7 години
По-веганска простотия не можахте ли да пуснете? Захарта, солта и олиото не са храни!