Полезните храни, от които дебелеем

Трябва да внимаваме с количеството
6 май 2017 21:30, Екип на Tialoto.bg
3
Полезните храни, от които дебелеем
Източник: Reuters, архив

Има една група храни, които на пръв поглед изглеждат „здравословни“ и са рекламирани като „диетични“, но всъщност не съдържат важните и полезни съставки и на практика увеличават, вместо да намаляват теглото ни. Така че, ако искате да отслабнете, по-добре веднага го махнете от менюто си.

1. Подсладители

Това е изкуствен продукт, произведен от неестествени химикали. Телата ни не са устроени да абсорбират такива химикали, които се създават и обработват в лабораториите. Тези изкуствени съставки се съхраняват в нашето тяло под формата на мазнини и ни карат да наддаваме на тегло!

2. Соево мляко

Малцина от вас знаят, че в търговската мрежа соевото мляко е толкова ниско качествено и вредно, колкото всеки друг опасен химикал. Хората твърдят, че соевото мляко помага в процеса на отслабване и помага за по-добро здраве, но това не е така. Мазнините в него са малко, качеството му е лошо и следователно липсват полезни хранителни съставки. То не се преработва добре от организма (заради обработката му от машините в хранително-вкусовата промишленост) и по-този начин става токсично и води до напълняване.

Вижте кои са останалите на Tialoto.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен
В България храната е доста отровна. Прекарвам почти месец в годината в родината, Похапвам в ресторанти, закусвални, кафета и понякога купувам храни от суперите.
Солта е в пъти повече, овкусителите също са много, дори сирене Елена което ние обичаме тази година биши със странен вкус.
Трябва да споделя че резултатите от кръвните ми проби след престоя в Бг, винаги са били по зле.
Последната година се хранехме само от храни купени от пазарите от частни производители.

Как да елиминирате гъбичките в устата
Как да елиминирате гъбичките в устата

Как да елиминирате гъбичките в устата

20 идеи за маникюр за къси нокти
20 идеи за маникюр за къси нокти

20 идеи за маникюр за къси нокти