Полезните храни, от които дебелеем

Трябва да внимаваме с количеството
6 май 2017 21:30, Екип на Tialoto.bg
3
Полезните храни, от които дебелеем
Източник: Reuters, архив

Има една група храни, които на пръв поглед изглеждат „здравословни“ и са рекламирани като „диетични“, но всъщност не съдържат важните и полезни съставки и на практика увеличават, вместо да намаляват теглото ни. Така че, ако искате да отслабнете, по-добре веднага го махнете от менюто си.

1. Подсладители

Това е изкуствен продукт, произведен от неестествени химикали. Телата ни не са устроени да абсорбират такива химикали, които се създават и обработват в лабораториите. Тези изкуствени съставки се съхраняват в нашето тяло под формата на мазнини и ни карат да наддаваме на тегло!

2. Соево мляко

Малцина от вас знаят, че в търговската мрежа соевото мляко е толкова ниско качествено и вредно, колкото всеки друг опасен химикал. Хората твърдят, че соевото мляко помага в процеса на отслабване и помага за по-добро здраве, но това не е така. Мазнините в него са малко, качеството му е лошо и следователно липсват полезни хранителни съставки. То не се преработва добре от организма (заради обработката му от машините в хранително-вкусовата промишленост) и по-този начин става токсично и води до напълняване.

Вижте кои са останалите на Tialoto.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен
В България храната е доста отровна. Прекарвам почти месец в годината в родината, Похапвам в ресторанти, закусвални, кафета и понякога купувам храни от суперите.
Солта е в пъти повече, овкусителите също са много, дори сирене Елена което ние обичаме тази година биши със странен вкус.
Трябва да споделя че резултатите от кръвните ми проби след престоя в Бг, винаги са били по зле.
Последната година се хранехме само от храни купени от пазарите от частни производители.

Как да прочистим дебелото черво?
Как да прочистим дебелото черво?

Как да прочистим дебелото черво?

5 безценни ползи от магнезия
5 безценни ползи от магнезия

5 безценни ползи от магнезия