Ананасът повишава либидото при мъжете

Липсата на енергия е знак за понижен тестостерон
19 юни 2017 14:45, Eкип на Puls.bg
2
Ананасът повишава либидото при мъжете
Reuters

Ананасът е сочен плод с приятен вкус, подходящ е за директна консумация или приложение в разнообразни летни десерти. Освен, че е на особена почит и повечето хора го обичат, плодът е и много полезен за мъжете. 

В човешкото тяло нивата на магнезий и витамин В се понижават по естествен начин с напредване на възрастта. Редовната консумация на плода може да противодейства на тези процеси, водещи до минерални и витаминови дефицити, а намиращите се в плода тиамин, калий, рибофлафин и антиоксиданти поддържат и подобряват функциите на сърцето и мозъка. 
 
Научно изследване публикувано през 2009 в Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis разкрива, че ананасът съдържа отлични количества магнезий и цинк. Те могат да бъдат от полза на мъжете, страдащи от занижени нива на тестостерон. 
 
Най-лесно различимите белези на ниския тестостерон при мъжете са: депресия, липса на енергия, ниско либидо и нерядко - еректилна дисфункция. В някои случаи се налага назначаването на хормонална терапия със синтетичен тестостерон.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
:-)