Български професор с чудотворен лек – зелев сок срещу рака!

В него има много лактобацили, които засилват имунната система
19 юни 2017 13:23,
62

Преди 22 години професор Караджов взима съдбоносно решение - отказва лечение с химиотерапия, въпреки че е болен от рак и му дават малки шансове за живот.

Стъписани, лекарите му задават въпроса директно: "Ще се самоубиваш ли? Най-хубавото нещо сме ти намерили - американски имуномодулатори, химиотерапевтици...".

Той им отговаря, че е много добър микробиолог и имунобиолог и сам ще си направи препаратите и го направил.

Днес професорът е жив и здрав. Категоричен е, че е преборил коварното заболяване само със сок от кисело зеле, който си прави сам вкъщи. В него се съдържат големи количества лактобацили, които засилват имунната система. Предпочита сока пред киселото мляко неслучайно.

"Народът го нарече зелев сок. Това е чиста култура от лактобацили. Тези лактобацили, към които спада и прочутият лактобацилус булгарикус", обяснява професорът пред Bulgaria ON AIR.

Към уникалния продукт той добавя пчелен прополис, ябълка и няколко червени зелки, които добавят специфичен свят, но са и полезни. Водата, която се използва, не е от чешмата, а от извор.

"След което слагам сол. Обаче не слагам 5 на 100, както пише в готварските книги, а слагам много по-малко количество - 0,8 на 100, колкото изискват микробите. За да може след това ние, хората, да пием големи количества, защото ако има повече сол, удря сърцето и кръвното налягане".

Цялата история за чудотворния лек на българския професор вижте в репортажа на Даниела Пехливанова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може статията да е сериозна, но заглавието всява само смях!Професорчудотворен лекзелев сокГРАНДИОЗНО ОТКРИТИЕ!Да е жив и здрав човека. Но скоро може да се появи някой плагиат, да открие бахура, сланината, сока от джанки, костилки от кайсии и т.н.Сложете по-интелигентно заглавие, това си е чист clickbait за пенсионери, повече от ясно пишете после, че това не е просто "зелев сок".
43
0
 
5
 
! Отговори
До 52 преди 6 години
Престъпление е твоят коментар и това, което правят лекарите с химиотерапията, с която убиват хората, защото по всички природни закони това е убийство. По човешките обаче не е.Така че замълчи с глупостите, наври промития си мозък под пясъка и остави поне шанс на малкото хора, които не искат да бъдат убити от медицината, да се излекуват.
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички коментари са позитивни, 55! Дано изследванията не са такива!
41
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как пък един позитивен коментар не видях.....ама то българите сме си такива...винаги наопаки. И какво лошо има в това да се пробва? Много вече се изписа, че лъчетерапията само ускорява смъртта. Имам приятелка която я отказа и се лекува с вит.В17, корени от глухарче, изключително алкална диета, вода и продукти с нормално алкално PH =7. Слава на Бога вече 8 години няма никакъв проблем. Едва ли ще навреди зелевия сок, още повече щом PH-то му е алкално......Така ,че моля Ви,малко по-умерени бъдете
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Из "Етичен кодекс на българските медии":1. ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО 1.1.1 Ще предоставяме на обществото точна и проверена информация и няма преднамерено да скриваме или изопачаваме факти.1.1.2 Няма да публикуваме информация, за която знаем, че е невярна.1.3.4 Винаги ще посочваме, когато информацията не е потвърдена.
39
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали сода дикарбонат лекуваше! То както е тръгнало вече всичко ще лекува. Направо излезте и пасете като охлюви след рехавия дъждец преди час.....
38
9
 
6
 
! Отговори
Е, стига де! преди 6 години
Престъпление е да публикувате такива "новини". Уволнете незабавно Василия Пейчева и вземете се свържете с адвокатите си да ви разяснят точно кои закони нарушавате с този пас.квил, който си мислите, че е статия. Подстрекавате отчаяни хора към съзнателен отказ от медицински грижи. А ако някоя глупава и отчаяна бг-мама трябва да вземе решение за непълнолетното си дете и реши да му дава зелев сок вместо да следва препоръките на лекарите? Луди ли сте в редакцията!
37
1
 
4
 
! Отговори
а дали не е преди 6 години
по думите на оня древен философ:"от мозъка и само от мозъка идва всичко.." и да си внушаваме както разболяването, така и оздравяването... Понякога дори по мен си мисля, че е така... но вземам хапчета, защото трябва да се подобря... Понякога, когато съм силно мотивирана и дори под стрс, нито стави ме болят, нито се изморявам- ставам както на млди години- без умора.... ( а за зелевия сок, милата ми майка цедеше на брат ми зелев сок ( с ръце ) някъде около 1961г, защото чула, че помага при гастрт
36
5
 
7
 
! Отговори
55 преди 6 години
Проблемът не е в зелевия сок , а в количеството професори,които закона Игнатов произведе на конвейр.
35
3
 
8
 
! Отговори
Неверник преди 6 години
Излиза, че Лактобацилите изяждат раковите клетки или нещо подобно, щом се е излекувал?! народна медицина, майна!
34
6
 
2
 
! Отговори
Неверник преди 6 години
И що да не си купи хапчета с Лактобацилус- има ги вече в голямо разнообразие, ми трябва да пие зелев сок?
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко хубаво, ама с нщи не покдрепя твърденията си. Защо не покаже иследваният за рак преди години и сега и да ги сравним ?
32
5
 
10
 
! Отговори
Може би да,ама ...? преди 6 години
Не може зелев сок да те спаси от рак ,това е факт,но има много сокове,зеленчуци,билки и плодове с които ако не друго то поне ще се намали рискъът.Химиотерапията е въпрос на личен избор.Аз изкарах 7месечен курс-12 вливки с флуороурацил.Гадничко и трудничко.Сега пия най различни билки и сокове,опитах и зелевия сок.От него се получава мощно разстройство,за рак не знам но запек лекува. За рака- зависи кога и в каква фаза са ти го открили.Иначе фантасмагории много.На 69съм-за сега жив.
31
5
 
8
 
! Отговори
???? преди 6 години
Отговорният за публикаването на тази 'новина' по-добре да си вземе почивен ден.Толкова ли няма какво да отразите...
30
0
 
22
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
21-ви век, след като в продължение на 15 години съм дарявал над 15 пъти кръв като кръвна група А, отрицателен резус, в модерните ни лаборатории "установиха", че всъщност съм бил А, ама положителен резус! И защото си е притеснително от гледна точка на проблем - бегом в София, където, ти да видиш! Отново съм отрицателен резус. Толкова за лабораторните ни изследвания и резултати. Те не рак, малария и ебола едновременно как не са му изкарали. Жалко за хората с грешни диагнози, които погубиха с химия
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятай- който се лекува от махмурлук, се предпазва от рак
28
15
 
9
 
! Отговори
Втрещен преди 6 години
Изумителни простотии. Човечеца, жив и здрав да е, очевидно не е имал никакво карциномно заболяване, а просто нашите пословично "добри" доктори са му поставили грешна диагноза.
27
5
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
Боб и зеле лекуват преплитане на червата - с две паници и се изправят. Можете да ядете череши с костилките но праскови НЕ. Като е толко умен тоя от БАН да обясни феномена -ядеш люто - на изхода пак ти люти. Ядеш сладко - на изхода не е сладко. баси феномена.
26
1
 
7
 
! Отговори
*** преди 6 години
ама и много се пръцка от зелевия сок
25
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рак се лекува успешно само с хирургия,ако е открит рано и ако е без метастази по костите. Отсраняват се и прилежащите лимфни възли .Хормоно ,лъче или химиотерапия са едно възможно допълнение в зависимост от изследванията. Преминаването към крайно Веганство след гореописаните процедури Спасява Живот .Никакви цигари,малко или никакъв алкохол,чист въздух и движение. Малко стрес и положителни емоций.