10 храни за мъжкото либидо

Всеки ден хапвайте банани
14 юли 2017 22:30, Михаела Лазарова
7
10 храни за мъжкото либидо
Снимка: pexels

Знаете ли, че яйцата са сочени за една от най-добрите храни за мъжката сексуалност? Това се дължи на съдържанието им на витамин В6, който спомага за увеличаване нивата на тестостерон.

Яйцата съдържат и протеини, което помага за издръжливостта в спалнята. Други полезни храни за мъжката сексуалност са картофите, морковите, тиквените семки и разбира се червеното вино, но в умерени количества.
Споделяме още 10 важни храни, които, ако се консумират по-често, ще допринесат за доброто либидо.

Череши

Черешите са важни за мъжката сексуалност, защото съдържат антоцианини, растителни химикали, които прочистват артериите от плака, което позволява по-добро кръвообращение. Това има положително въздействие върху кръвообращението в гениталиите, което осигурява добра ерекция.

Говеждо месо

Говеждото месо съдържа по-високи нива на омега-3 мастни киселини, които са важни за здравословния кръвен поток в организма, включително към половите органи. То е богат източник на витамин В12, а ниските нива на този витамин се свързват с еректилна дисфункция.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
типичният пример за българка била с много мъже
6
5
 
5
 
! Отговори
българка преди 6 години
От опит мога да кажа, че има мъже, които могат да правят секс и такива, които не могат. А има и такива, които не искат да се научат. Храната и физиката НЯМАТ отношение към издръжливостта и размера. Драги мъже, имайте предвид, че както на вас ви омръзват жените, така и вие ни омръзвате. Както вие искате ние да се поддържаме, така и ние очакваме от вас да се стараете не само на първата среща. Основния принцип за добри взаимоотношения - ВЗАИМНОСТ !!!
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, мерилото за привлекателност май ни е различно. Само от поста ти гарантирам, че не си привлекателна. Няма привлекателни дами, които да имат твоя стил на говорене и начин на мислене. Това, че говориш с такъв стил показва разочарование от мъжете. Значи привличаш мъже, които са ниско ниво. Сама си прави изводите колко си привлекателна. Явно ти си тая с претенциите ;)
4
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами що за стока съм? Говоря няколко езика. Имам 2 специалности. Работя свръх упорито за да потдържам познанията и уменията си във форма. Помагам на семейството си с каквото мога и когато мога. Изкарах ги в чужбина(изцяло моя заслуга) за да им дам някакъв шанс за нормален живот без свръхусилие или компромиси с морала. И за да дам на сина ми сносно образование. Ти какво си? Какво можеш? Какво правиш за семейството си? Переш? Чистиш? Готвиш? Има перални, наемат се прислужници, има ресторанти...
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Привлекателната дама търси привлекателен мъж на място, интелигентен, а не неграмотен лежяк. Много претенции имат българските мъже, ама да погледнат първо себе си, що за стока са, дали има какво да предложат.
2
6
 
9
 
! Отговори
Няма нищо.. преди 6 години
..по-полезно за мъжкото либидо от привлекателната дама.Обзалагам се, че всички навъсени грозници, прочели статията, утре ще поднесат на жертвите си говеждо с череши ;)
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип е хубаво да се ядат сезонни плодове и зеленчуци.