Д-р Емилова: Месото – виновно за агресията!?

Съдържа хормони и токсини, вегетарианците са по-благи, смята тя
18 юли 2017 10:23, Петя Славова
125

Хората, които не ядат месо, са по-благи и по-добри, според д-р Людмила Емилова. Причината - в месото, което консумираме, има много хормони и токсини. Именно те, при натрупване в организма, предизвикват агресия у хората.

"Тези, които посягат на лекарите, са хора, които първо - нямат нужното възпитание, второ са прекалявали много с некачествени животински храни, които са им вкарали стресови хормони. Това е и причината за агресията при децата", обясни в предаването "Денят ON AIR" д-р Емилова, която е специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт.

Месото, пълно с хормони, несъмнено води до неадекватна психическа реакция, посочи тя пред  Bulgaria ON AIR.

И даде пример - агнето е благо и не хапе, защото пасе трева, за разлика от вълка.

В списъка с противопоказните продукти влизат и енергийните напитки, възбуждащи нервната система и повишаващи кръвното налягане.

Д-р Емилова се похвали, че нерядко нейни пациенти са политици: "Мисля, че тези хора, които са правили подобна на нашата програма, те са едни по-добри политици... Когато хората се пречистят чрез програми на лечебно гладуване, хората стават по-толерантни, по-добри, отношенията им с другите са по-благи. Именно токсичните вещества са причината мозъчните ни клетки да не работят добре. Когато човек направи едно лечебно гладуване, тези токсини се изчистват от мозъка и тялото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
0
 
! Отговори
Др. Гигълс преди 6 години
При д-р Измилова само краставици и то нарязани.
94
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драга докторке, не месото е виновно за агресията, а инсулиновата резистентност. Като имаш доктор пред името и човек може да се помисли, че си медик.
93
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аааааааааааааа римляните само месо маат от сутрин до здрач
92
1
 
7
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Аман от псевдо лечители ... Ама докато има балъци :)
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
новата клетва на лекарите заместваща хипократовата е да не оставим никой да умре без лекарска помощ.
90
1
 
13
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Тази шарлатанка пак се появи за да се рекламира. Явно е свършила парите от будалите за отслабване.
89
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето от коментиращите тук, които са против нейната лечебна програма, са изключително невежи. За жалост, такива са голяма част от българите. Аз не съм била пациент на Д-р Емилова, но искам да се запиша, з/то съм убедена в ползата от гладолечението. Не защото съм пълна и искам да сваля кг, а защото нейната програма изчиства токсините от организма, по - спец. от дебелото черво, което е основната причина за възникване на много заболявания. Това се прави с детоксикиращата й програма с пробиотици. Дори водата която се пие в клиниката й е пречистена. Включва и много медитативни занятия като йога
88
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като съм гладен подивявам и коля и беся всичко пред себе си.
87
1
 
19
 
! Отговори
Докторе, защо? преди 6 години
на мен ми се струва, че гладът е доста по-сериозен източник на агресия.. пък бил той и лечебен. Лечебен глад ми звучи като лечебен бой :) може и да има начален ефект, но в дългосрочен план води до влошаване на нещата.
86
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки знае, че веганите са с меко казано особен характер. Възможно е да е от нитратите, пестицидите и хербецидите. Но най-вероятно поради системен дефицит на аминокиселини.А примера с агнето и вълка искрено ме разсмя. Емилова, вълци никой не аде, ние си ядем кротки агънца.
85
12
 
5
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Докторката е права. Силно подценяван момент е това.
84
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че храната физически има връзка с поведението, са вярвания от Средновековието, които нямат никаква научна стойност. Месото е било свързвано с агресията, защото трябва да се убие животното, и със сладострастието, защото е животинско. Точно така са вярвали и че плодовете са много вредни и греховни заради *** и ябълката в рая и не са ги давали на болни, които са мрели като мухи.
83
3
 
16
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Още един "доктор"се изходиВ човешката история има хиляди войни.И тях ли хормоните от днешното месо ги предизвикаха.Ей за тва ви шамарят.Щото сте все едни" доктори"
82
1
 
2
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
До самоГербТе после червените са им го върнали тъпкано! Само дето са те пропуснали тебе!Явно си мислиш, че царщината е била много прекласна! Аман от кандидат палачи!
81
1
 
5
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
"Най ми е леко на душата, кат ми е тежко на корема!""-ДоФторе, ти ми дай едно печено пРасе и една дамаджана вино, па ме чекай да умрем!""Апнал, пиинал, па му се доспало!"Народа го е казал!
80
6
 
1
 
! Отговори
само ГЕРБ преди 6 години
До До 72Е и?И аз да бях на негово място, и аз щях да застрелям мръссните малки шумкарчета. Хората тогава са знаели каква чума се надига и са действали безкомпромисно. За съжаление дойде червената армия.
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебелите, по-принцип са по-кротки .Е питам, от зеле дебелее ли се ?
78
1
 
3
 
! Отговори
До 72 преди 6 години
Ако наистина не знаеш, виждам че ползваш Интернет и можеш лесно да провериш. Децата от Ястребино са застреляни лично от из-вер-га подпуричик Йорданов от 19-ти Шуменски полк. Това не е обикновено съвпадение на имената. Той наистина е дядо на бившия депутат от СДС Александър Йорданов от Варна.
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имате достатъчно пари и сте мазохист-отивате при др. Емилова.Там ви държат гладни и Ви убеждават,че е за добро.Смъквате едни 10,15 кг и отивате да се хвалите пред познатите,докато не ги натрупате отново.И после пак повторение.
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо обръщате внимание на тази египетска мумия ?