14 опасни грешки във фитнеса

Спортът трябва да е здраве
7
14 опасни грешки във фитнеса
Снимка: pixabay

Спортът е здраве! За да бъдем в добра форма и да се радваме на здраве и дълголетие, освен здравословно хранене, трябва и да спортуваме. Някои избират йога, пилатес, плуване, бягане, докато други предпочитат тренировките във фитнес. Когато не тренираме с фитнес инструктор много лесно може да допуснем грешки, които да са рискови за здравето ни.

Така например при изпълняването на упражнение за трицепс с гири, е много важен захватът на гиричката. Хваната по средата, тежестта ѝ напряга ставите ви, но не и мускулите. Кои са другите най-често срещани грешки при тренировка във фитнес и как да ги избегнете, вижте в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: фитнесспортупражнение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
какичка, предполагам, може да се сетите къв точно фитнес бих предложил. немам грешка ;*
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз таковата, едно нещо знам за фитнеса, "каквото и да се пише в интернет, не е вярно" та и тази статия така :)да не говорим че е половинчата щото е референция към друга която нямам намерение да отварям.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много лесно може да се допуснат грешки СЪС фитнес инструктор. Не се доверявайте на всеки химик, който си мисли че знае всичко.Нагледал съм се на:- жена 50 килограма прави клякания достойни за олимпиец- мъж се пъне на лежанка докато инструктора се хвали с колко жени спалТялото си е ваше, мотивацията също. Добре проверете хората, които ви тренират и споделете къде сте силен и къде не.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Номер едно са хапчетата.