Смути от мурсалски чай, клеева тинктура и бъз в борбата с грипа

Напитката се пие 2 пъти дневно, няма опасност от предозиране
Обновена: 10 окт 2017 09:22 | 10 окт 2017 09:21,
6

Смяната на сезоните изисква каляване на имунитета. Фитнес инструкторът Цвета Капитанова представи пред Bulgaria ON AIR рецепта за противогрипно смути, съдържащо едни от най-мощните имуноподдържащи съставки – мурсалски чай, клеева тинктура, лимон, джинджифил, една супена лъжица сок от бъз, мед, като може да се добави и кокосова вода или шипки.

"Напитката може да се консумира 1-2 пъти на ден, а ако внимаваме с дозировката на съставките няма опасност да прекалим", посъветва още Капитанова.

Фитнес инструкторът показа упражнения за цялостно стягане на тялото с акценти върху коремните мускули и гърба. Упражненията са със специална фитнес топка, като може да се извършват и в домашни условия.

"Упражненията може да са различни по трудност, като значително натоварване може да постигнем и за 20 минути. Имунитетът е пряко свързан с физическите упражнения, като към това число спада и разхождането", обясни още гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: вирусигриповесмути
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
@2 преди 6 години
Ми аз досега бъз в България не съм видяла, всичко е бъзак, т.е. това което предполагам ти наричаш храстовиден бъз. Тъй че най-вероятно е от това сокът. Това което на мен не ми е ясно е дали говорим за сок или за сироп. Защото сиропът знаем, че е безвреден като е направен като хората, за сока нямам идея как се прави, но ако е със смилане на плодчетата и прецеждане, може и да не е съвсем безвреден в големи количества.
3
1
 
4
 
! Отговори
жеко преди 6 години
ко е тва смути , някой ще обясни ли ва епа в модерните, плющиш пачата с чесън и никъв грип няма да те хване
2
0
 
3
 
! Отговори
смутен от смутита преди 6 години
Само не става ясно сокът от бъз в противогрипното смути от какъв бъз е - от черен , бял, дървовиден ,храстовиден ? Да не се отровим , вместо да се излекуваме ?
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предпочитам гроздомецин, че от мурсалския чай ще ме е срам да вървя по улиците...