Смарт кондом оценява мъжете в леглото

Иновацията разполага с вградена система
5 дек 2017 23:00, Eкип на Puls.bg
19
Смарт кондом оценява мъжете в леглото
Снимка: Reuters

Британска компамия пуска на пазара смарт кондом, който ще може да отчита как се представя мъжът в леглото. Не се споменава какво е подтикнало разработчиците да се заровят толкова дълбоко в личното пространство на мъжете по света. Много вероятно е ръководителят на компанията да е жена. Това би обяснило будоарно-шпионския замисъл на подобно устройство. 

Иновативният смарт кондом има формата на гумен пръстен, който се поставя в основата на пениса. Въпреки че не го покрива изцяло, производителите са избрали все пак да означават устройството като кондом. Няма спор обаче, че добавянето на термина смарт в случая е напълно оправдано.
 
Смарт кондомът разполага с вградена високотехнологична система, която отчита няколко жизнени показатели, на база на които може да се съди за качеството на сексуалния контакт и за това доколко усърден е бил мъжът в любовната игра. Това са изгорените калории, честотата на сексуалните движения на мъжа, както и продължителността на сексуалния акт преди еякулацията.
 
След събиране на тази информация устройството я препраща към телефона на мъжа (или към този на партньорката му, която в последствие може да се похвали с данните, или, ако има повод за това – да се оплаче).
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Има и версия която оценява качеството на менмилха и Минко 47 г. ерген е споукспърсън.
13
1
 
8
 
! Отговори
Върховен съдия преди 6 години
От чисто любопитство - много ми е интересно дали СМАРТ-каквото-там-е това чудо може да направи разлика и да отчете в кой точно биологичен отвор влиза органа, на който е надянато то?! Щото то интензитет, интензитет, но на макадан се кара по трудно. :)
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това като една компания са смарт вибратори навремето - винаги щом го включат и се свързвал със сървърите на компанията и изпращал параметри за честотата, интензитета и продължителността на вибрациите ;)-
11
1
 
3
 
! Отговори
знаех си, преди 6 години
...че един ден гогола ще ми се качи на "трите звездички" !
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната простотия, качена на телефона.Преди хората показваха децата си и се знаеше кой колко е "усърден" в леглото.Сега показват телефони.Като остарее тоя мъж, детето му ли ще му донесе водичка или телефона?
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И рейтинга на ръка ли ще се вдига?
8
0
 
21
 
! Отговори
Таласъм преди 6 години
Още ли седите бе, караконджоли?Утре не сте ли на работа? :)
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ок, а как ще се изчисли приносът на жената в любовната игра?...
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А и не знам дали става за уиндоус само андроид
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе най вероятно е едно кръгче с 3 гуми с различен цвят - сменяеми ароматните са отделно ...
4
2
 
38
 
! Отговори
Неудачен е вариантът преди 6 години
Щял бил кондомът да изпраща данни на телефоните на партньорите! Дрън дрън!Щеше да е много по-добре, ако бяха монтирали в това пособие мини високоговорител със звук, силен като човешки глас.В зависимост от това, как се представя господинът, кондомът от време на време да казва "Браво!", или "Стегни се", или "Излагаш се!"Ако пък любовникът е в много лошо форма и не може да направи нищо, а на жената й стане досадно, кондомът да свирне пронизително като ултрас на стадион, т.е. да го освирка!
3
2
 
9
 
! Отговори
Митю Пищофа преди 6 години
Аз имам поне пет хиляди триста четиридесет и две такива смарт kapyтa. Но не ми излиза графата, кога им обръщам хастара, чакам ъпдейт.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И най вероятно е - да не се използва повече пъти
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да точно като фитнес гривна кофти ,че сигурно не може да се използва повече пъти