Гъстите вежди отново са актуални - бъдете и вие!

Вместо козметик, потърсете решение в кухнята си - изборът е голям
13 яну 2018 16:06,
12
Гъстите вежди отново са актуални - бъдете и вие!
Източник: Reuters

Неспирният ход на модните тенденции редовно изправя жените пред наглед непосилни задачи и поредната такава вече е на хоризонта. Според тънките специалисти в бранша модата на по-гъстите вежди е напът да се завърне триумфално и да измести наложения стил на изписаните почти еднослойни такива. 

И докато да се изскубят и оформят тънки вежди е бърза и повече от лесна процедура, отглеждането на нови такива изисква време. Част от него успешно може да бъде компенсирано, ако за веждите се положат допълнителни подхранващи грижи.
 
Независимо дали сте провокирани от тенденциите или просто се харесвате повече с по-гъсти вежди, процедурите, на които може да разчитате за допълнителното им сгъстяване, са налице.
 
Рициново масло
Няколко капки от него, масажирани нежно върху веждите, оставени да подействат за 30 минути, след което почистени със стандартни продукти за измиване на лицето. Това е позната отдавна и доказана процедура за бързо сгъстяване на веждите. Рициновото масло е богато на протеини, мастни киселини и микроелементи. Те ускоряват растежа на веждите по най-естествения начин - като подхранват космените фоликули. С оглед на опасността рициновото масло да раздразни деликатната кожа на лицето, добре е то да се тества предварително на друго място на кожата – например около лакътя.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ДА преди 6 години
А модата на женският мустак-кога!?И косми под мишницата ,на краката!?Ще дочакаме ли?
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще отмине модата на изкуствените мигли?
6
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
затова Колин Фарел е тлкова сексапилен!!!!
5
0
 
7
 
! Отговори
Сиси преди 6 години
Гъстите вежди са на мода от няколко години, май сте доста назад с материала!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козметичните ще останат без работа !
3
1
 
9
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 1Не си прав.Има различни лица и следователно се изисква различен гримПо една от нашите телевизии има една журналистка с дебели вежди и е много секси.Истината е в умереноста.
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В интерес на истината, за да бъдат в крак с модните тенденции, плеймейтките трябва да бъдат по нйе с мустаци, ако не с брада и космати гърди. За краката е естествено да са оставени в естествен вид. А мъжете трябва да си бръснат не само лицата и краката, но и задниците. И да ги мажат с вазелин. Всяка свястна съпруга трябва да има поне един пояс с дилдо за да може да помага на съпруга си в нужда. Това според новите евроатлантически тенденции.
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас, момичета с вежди на хайдутин-балканджия, още малко и мустаки ще засичат.