Грипът дебне и децата от всеки ъгъл

Изолирайте ги добре с тези 6 защитни мерки
Обновена: 20 яну 2018 16:41 | 20 яну 2018 16:20, Антон Асенов
3
Грипът дебне и децата от всеки ъгъл
Източник: Reuters

Грипът е остро респираторно заболяване, което се причинява от вируси. Разпространението е по въздушно-капков път и поради тази причина той лесно се предава от дете на дете, особено в затворени колективи.

Грипната инфекция е една от основните причини за заболеваемост през зимните месеци, когато избухват и епидемии. За да предпазите детето и цялото семейство от разболяване, могат да се спазват някои прости правила. Така се намалява рискът не само от инфекция с грипни вируси, но и от други вирусни причинители, които върлуват през зимата. 

1. Редовно миене на ръцете
 
Посредством редовното миене на ръцете се прекъсва един от начините за разпространение на грипните вируси. Важно е продължителността на миенето да не е по-малка от 20 секунди. Това трябва да се случва след всяко ползване на тоалетната, преди хранене, след кихане и кашляне.
 
 

 


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
АМАн от корумпирани преди 1 година
НАгло престъпни НЕЗАКОННИ Скенери маскирани като уж знаци з а пешеходни пътеки увреждат тежко огромни обеми около училища и детски градини..вижте ги денем и нощем как облъчват тежко проникващо сканиращо деца и възрастни..обсег на действие от 190 до 1000 метра //
МВР или ловното да растрелят опасните пътни знаци и да вкарат в затвора нагло корумпираните общинари
1
0
 
1
 
! Отговори
Гасете скенерите преди 1 година
НАпомняме ч е нагли престъпнци на власт ограбиха хиляди милиони живи левове от народа за тежко терористични СПИ Н ГРИП активни камери и скенери..Тежки увреждания причиняват и всички автомобили с включени бели радиоактивни скенери денем и нощем
ПРи връщане у дома сваляйте всички облъчени дрехи.бельото в пералнята а се намокри веднага.Къпете се с гореща вода и прани дрехи..

3-дневен детокс с вода с чия и лимон
3-дневен детокс с вода с чия и лимон

3-дневен детокс с вода с чия и лимон

Прически за Свети Валентин (галерия)
Прически за Свети Валентин (галерия)

Прически за Свети Валентин (галерия)