Грипът дебне и децата от всеки ъгъл

Изолирайте ги добре с тези 6 защитни мерки
Обновена: 20 яну 2018 16:41 | 20 яну 2018 16:20, Антон Асенов
3
Грипът дебне и децата от всеки ъгъл
Източник: Reuters

Грипът е остро респираторно заболяване, което се причинява от вируси. Разпространението е по въздушно-капков път и поради тази причина той лесно се предава от дете на дете, особено в затворени колективи.

Грипната инфекция е една от основните причини за заболеваемост през зимните месеци, когато избухват и епидемии. За да предпазите детето и цялото семейство от разболяване, могат да се спазват някои прости правила. Така се намалява рискът не само от инфекция с грипни вируси, но и от други вирусни причинители, които върлуват през зимата. 

1. Редовно миене на ръцете
 
Посредством редовното миене на ръцете се прекъсва един от начините за разпространение на грипните вируси. Важно е продължителността на миенето да не е по-малка от 20 секунди. Това трябва да се случва след всяко ползване на тоалетната, преди хранене, след кихане и кашляне.
 
 

 


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
АМАн от корумпирани преди 8 месеца
НАгло престъпни НЕЗАКОННИ Скенери маскирани като уж знаци з а пешеходни пътеки увреждат тежко огромни обеми около училища и детски градини..вижте ги денем и нощем как облъчват тежко проникващо сканиращо деца и възрастни..обсег на действие от 190 до 1000 метра //
МВР или ловното да растрелят опасните пътни знаци и да вкарат в затвора нагло корумпираните общинари
1
0
 
1
 
! Отговори
Гасете скенерите преди 8 месеца
НАпомняме ч е нагли престъпнци на власт ограбиха хиляди милиони живи левове от народа за тежко терористични СПИ Н ГРИП активни камери и скенери..Тежки увреждания причиняват и всички автомобили с включени бели радиоактивни скенери денем и нощем
ПРи връщане у дома сваляйте всички облъчени дрехи.бельото в пералнята а се намокри веднага.Къпете се с гореща вода и прани дрехи..

Ежедневен бюти ритуал според типа кожа
Ежедневен бюти ритуал според типа кожа

Ежедневен бюти ритуал според типа кожа

Чудесни прически, които да опитате (галерия)
Чудесни прически, които да опитате (галерия)

Чудесни прически, които да опитате (галерия)