Д-р Сигридов: Бременността е призвание

Думи на отличения акушер-гинеколог пред Puls.bg
4 апр 2018 17:45,
9
Д-р Сигридов: Бременността е призвание
Източник: Станислав Стоянов

Бременността не трябва да се възприема като болест, а като един хубав момент за всяка жена и нейното семейство. Това заяви д-р Иван Сигридов, който за втора поредна година бе избран за най-добър акушер-гинеколог в класацията на Puls.bg “Специалистите, на които имам доверие“. Наградата му бе връчена от проф. Николай Габровски, създател на здравния сайт, по време на осмото издание на Форум бременност и детско здраве, провел се на 31 март и 1 април в София. 

„Проф. Габровски ме инспирира да се развивам като лекар. Този лекар днес стои до мен и ми дава тази награда. Благодаря, проф. Габровски, за това, че ми позволявате с нашите неформални разговори да си развивам знанията... Аз ще направя така, че да ги впрегна в пренаталното развитие на мозъка ...“, каза д-р Иван Сигридов по време на официалното награждаване.

„Обещавам наградата да я предам лично, с благодарности от вас, на крайния получател, защото една птичка пролет не прави. Тази награда е за средата, която създаваме с години и която вече се развива самостоятелно“, каза той. И обясни, че отличието, което получава от читателите на Puls.bg и неговите пациенти, безспорно е награда за всички жени и техните семейства, които с познанията си, получени по време на проследяване на бременността „не оставят следващите бъдещи бременни в калта на нихелизма, който ни е заобиколил“.
 
Специалистът по фетална морфология и проследяване на рискови бременности бе категоричен, че появата на бебето е най-щастливия момент за едно семейство и трябва да бъде посрещнат като такъв.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
лекар преди 6 години
бременността е еволюционно естествен биологичен процес.всичко друго са параноични изсказвания и медицински бизнес
7
9
 
8
 
! Отговори
2211 преди 6 години
Този надлусаняк е пълен откачалник. Блеменните, чийто мозък е в корема му дават тазе награда. То нормален човек не би и помислил да гласува за този.
6
14
 
4
 
! Отговори
БАХ МАМА МУ преди 6 години
Аз имам две деца , този Лекар Добре ли е Ориентацията ?Всеки човек приема бременността като Дар Божии , за какви болести говори кълне ?Откачалник , бягайте от него . Явно е Надрусан .
5
8
 
10
 
! Отговори
аз преди 6 години
Жалко! И срам за журито. Те нямат нищо против да награждават един безотговорен, надрусан шофьор, който дава живот, но можеше и да отнеме. Позор!
4
1
 
6
 
! Отговори
Ром с напитка преди 6 години
Не бе бате- бизнес е! Не разбрахте ли?
3
14
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Личното ми мнение е, че бременността е проклятие.
2
1
 
9
 
! Отговори
Зиг преди 6 години
Че кой я е възприел като болест?
1
12
 
18
 
! Отговори
Тъпото преди 6 години
А нещо за онази катастрофа и кокаина в кръвта??? Или вече забарвихме този факт?????