Гонореята вече е супер... сериозен проблем

Диагностицираха най-тежката супер гонорея
6 апр 2018 22:51, Антон Асенов
61
Гонореята вече е супер... сериозен проблем
Източник: Reuters

Мъж във Великобритания е диагностициран с гонорея, проявяваща особености, много различни от тези при стандартните случаи. Неговият се описва като най-сложният досега случай на супер гонорея, устойчива на стандартното лечение. 

Въпросната супер гонорея не е показала тенденция към повлияване от двата типа антибиотици, които се назначават като първи избор при този тип инфекции. Това са азитромицин и цефтриаксон, а досега в световен мащаб няма документиран случай на гонорея, устойвива и на двата антибиотика едновременно. Учени от Световната здравна организация и Европейският център за превенция и контрол на заболяванията са единодушни, че това е случай от нов тип, показващ гонореята във вид, непознат досега.
 
Учените от години предупреждават за риск от поява на гонорея, резистентна на антибиотици, тъй като лечението на тази полово предаван аинфекция ставаше все по-трудно и продължително през последните години.
 
Установено е, че заразяването на мъжа е станало след сексуален контакт с жена преносител на супер гонореята в страна от Югоизточна Азия. За момента той се лекува с нов тип синтетичен антибиотик, а резултатите, че поне той ще повлияе устойчивите бактерии, са обнадеждаващи. Продължават и проучванията за установяване на евентуални нови случаи на хора, проявяващи същите симптоми.
 
 

61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Добре е да се наблегне на факта, че са я диагностицирали английските учени. Те Скрипал май това прекараха, а не новичок ли, каква беше водата за зъбна плака там дето се бяха плакнали с нея и бяха получили халюцинации...
54
1
 
9
 
! Отговори
Ами преди 8 месеца
Кой каквото търси това намира ....азиатки ,мулатки и всякакъв вид надоклатени .....
53
0
 
0
 
! Отговори
спин 3 преди 8 месеца
Било СПИН.
Защо тогава изследванията във всички лаборатории в София показват перфектни резултати, но изследваш ли се в АМЕРИКА, ФРАНЦИ и други западно-европейски държави резулататите ясно показват източника на проблема.

ААА, там машините не са от евтините. Онези машини правят анализи, които СОФИЙСКИТЕ не правят. Въобше няма резултати за тези бактерии/вируси/инфекции.

И преди стм срещал "глупави" лекари. Изследвали са ме за спин, рак, хламидия, хепатит Б и Ц. РЕЗУЛАТИТЕ СА ПЕРФЕКТНИ. АЗ ДОРИ НЕ
52
1
 
0
 
! Отговори
спин 2 преди 8 месеца
Болестта била СПИН. Ало, ти хахо ли си? АЗ ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, ЧЕ БОЛНИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗАРАДИ НЯКОЛКО СПЕЦИФИЧНИ БАКТЕРИИ, КОИТО "старите" лабораторни машини дори не могат да засекат. Вируса си има име. НЕ Е СПИН. НЕ Е РАК. ВИРУСА МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ ПРИ АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НАВЪТРЕ В РАЗЛИЧНИ ОРГАНИ ИЛИ ЛИМФИ. СЛЕД ЛЕЧЕНИЕТО ПАК ПОГРЕСИРА.

този вирус/бактерия е за 99% от лекарите, понеже е нещо непознато за тях те изписват хапчета, изписват, изписват и така живееш повече от 60 год с хапчета.

Резултат
51
0
 
0
 
! Отговори
спин преди 8 месеца
Ето, затова болните българи са много и билниците в софия са претъпкани. хората реват по кабибетите, защото бяма места и никой не ги приема в болница.

явно лекарите могат да лекува обичаните грип, спон, рак и още няколко масово разпространени болести от времето нанТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ.

ИМАМ НОВИНА ЗА ВАС. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С НОВИТЕ ЛАБ. МАШИНИ. НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И НОВИТЕ БОЛЕСТИ.

Не може цял живот лабораториите Ви да анализират едни и същи неща от времето на нашите баби.

Скоро няма да с
50
0
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 8 месеца
Аааа ! Като почне капчуко...
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Азиатските жени... що са въртележки са не е истина. Ми питайте преди да свалите ципа. Не им пука с кой и къде. Предашат се за здраве и берекет без презерватив. Да не мислите че са много верни и монограмни просто сте в дълбока заблуда и лъжа.
48
0
 
14
 
! Отговори
Язека преди 8 месеца
Доктора: Имам добра и лоша новина. Лошата е, че медицината не знае какво ви е, а добрата - че тази болест най-вероятно ще я кръстят на ваше име.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 46
Не знам дали е импотентентен, но никой няма го иска повече, защото е въртял любов с азиатска, а всички знаят колко полово преносими болести носят. Предвид многобройните си партньори и безразборния секс без презерватив.
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
всичко "хубаво"идва от британия
45
7
 
9
 
! Отговори
ПУТИН преди 8 месеца
Е ВИНОВЕН--ПУСНАЛ Е НОВА ЗАРАЗА В ТЪПАТА ИМ ДЪРЖАВА--НЕЗАБАВНИ САНКЦИИ ОТ ООНЕТО И ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ...СКАПВАЩА СЕ ДЪРЖАВА--КРАЛСКА---ХАХАХАХАХА
44
8
 
26
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Масово нгилизите се съешават с живитни,мъртъвци,деца и пр.Цялата им краварска нация е сбъркана и резултатът е налице.Още от Айдуккостово време,чрез нашите пълзящи и корумпирани политици се опитват да наложат краварската си ценностна система.Вече жънем плодовете им и ние.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това ме питаш.
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този е болен от Спин.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само от слюнка целувка или има и секс. Щом има проява на симптоми.
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е от ретровируси. Всеки човек носи в себе си дефектни гени, които дават предпоставка за развитието на много инфекции и вируси. Един от този дефектни гени не може да възпроизведе нужния белтък, който всъщност е важен за много вируси включително и автоимунно заболяване.
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
добре! това е нов вид спин с който живееш 70 год и се повлиява от антибиотично лечение, но след лечението минава половин година и този нов вид спин, който се предава и със слюнка отново възвръща симпроматиката.

абе я стига глупости. говоря ви, че новите лабораторни машини са вече готови, нов българия не ги купуват и няма такива или ако има са рядкост. само тези нови машини могат да дадът резултати, които да помогнат в леченкето на тези нови супер болести.

стига с тоя рак или спин. тук става ду
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Мъж във Великобритания е диагностициран с гонорея, проявяваща особености, много различни от тези при стандартните случаи."
---
Ей, пак ли във Великата Британия, бе! Не бяха "новичоци", не бяха "скрипалчета" ...
Само са ПАК тия, от "кагебе"-то, да знаете. Ама, то баба Тереза Мей, май, няма от къде да я хване, та да не ви пука, де. :)
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 35
Това е автоимунно заболяване. Спин. За това ми говориш. Той не подлежи на каквито и да е лечения. Само подтиска състоянието до следващото негово проявление. Пада имунната система и пак се проявява симптоматиката. С перфектни лабораторни резултати. Изпада в състояние.
36
0
 
3
 
! Отговори
съст преди 8 месеца
състояние - дръжки.

нали ти казах, че има изявена симптоматика, включително може да има физически промени. НЕРВИТЕ ИЛИ ПСИХИКАТА - не!

5 грешки в прическата, които ви правят по-стари
5 грешки в прическата, които ви правят по-стари

5 грешки в прическата, които ви правят по-стари

Как тютюнопушенето ускорява процеса на стареене
Как тютюнопушенето ускорява процеса на стареене

Как тютюнопушенето ускорява процеса на стареене