"Киселинна" ваксина мори раковите клетки

Сензационното откритие е на швейцарски учени
Обновена: 16 апр 2018 18:29 | 16 апр 2018 18:29,
7
"Киселинна" ваксина мори раковите клетки
Снимка: Pixabay

Всеки вид раково заболяване сред жените изисква не общ, а персонален подход в лечението, е заключението, което направиха учени от университет в Лозана.

Те създали ваксина на базата на киселина и имунни клетки, като преди инжектирането й, част от засегнатите от болестта клетки и тъкани се обработват със специална киселина.

Вследствие на взаимодействието възниква химична реакция, свързана с освобождаване на особени молекули. След химичната реакция разтворът се смесва с имунни клетки и се вкарва в организма.

Учените провели контролни 15-седмични клинични изпитания на препарата, в които участвали жени, засегнати от тежка форма на рак на яйчниците.

Резултатите показали, че препаратът потиснал заболяването и заедно с проведената химиотерапия позволил да бъдат умъртвени засегнатите клетки и тъкани.

По данни на учените, оцеляването на пациентките след подобно лечение е значително по-успешно - 80 на сто от подложилите се на комбинираната терапия жени били живи две години след приключването й и се чувствали много добр, съобщи "Лайф", цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
14
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Италиански доктор беше установил,че раковите клетки се развиват в киселинната среда в организма и трябва да се приемат храни и медикаменти,които създават в организма алкална среда.
5
3
 
6
 
! Отговори
:.:.: преди 6 години
рак се развива при рн под 7(кисела кръв).Къде ще добавяш още киселост ?Вдигаш си ph над 7 и рака няма подходяща среда и умира.
4
0
 
7
 
! Отговори
але преди 6 години
Някои ракови клетки ги мори тхк от канабиса, екстракт олио.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ТОЯ БИЗНЕС СА НАМЕСЕНИ МНОГО ПАРИ!!!КАТО ПРЕПАРАТИТЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ Е!!! ИМА ГИ МНОГО С ПОЧТИ НИКАКЪВ ЕФЕКТ :D-------ПИШАТ ИНЖЕКТИРАЛИ РАКОВОТО ОБРАЗУВАНИЕ С НЕЩО СИ! ДА АКО Е ДОБРОКАЧЕСТВЕНО ЩОТО АКО Е ЗЛОКАЧЕСТВЕНО ТУКУ СЕ РАЗСЕЕ ПО КРЪВТА И КРАЙ!НО ПРИНЦИПНО ЩЕ КАЖА, ЧЕ ОЗДРАВЕЛИТЕ СА ОТ ХИМИОТЕРАПИЯТА КОЯТО НЕ ЗНАМ КАК ТОЧНО ДЕЙСТВА НО ПОМАГА НА ЕДНА ЧАСТ ОТ ЗАСЕГНАТИТЕ НО ЦЕНАТА Е ВИСОКА ЩОТО ТИ ОПАДАТ КОСАТА И ЗЪБИТЕ!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недей да спориш за истинността на статия в днесбг. Ти може да си лекар и онколог но драскачите знаят по всеки един въпрос повече от всички.Щом те са казали че са открили лек за рак значи са. Това е сериозен новинарски сайт а не като BBC и CNN да разправят глупости преписани от фейсбук.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки себеуважаващ се имунолог или микробиолог е наясно, че раковите клетки се развиват успешно при кисело pH на организма. Какви са тия щуротии сега.