Чувствате се странно! Детокс на тялото. Кога?

Вижте няколко сигнала, които ви подсказват за това
31 май 2018 08:30, Иванка Гъркова
6
Чувствате се странно! Детокс на тялото. Кога?
Снимка: pexels.com

Чувствате ли, че нещо странно става с вас? Изпитвате ли умора? Това са първите симптоми, с които тялото се опитва да ни каже, че се нуждае от детокс. Живеем в свят, който е пълен с консерванти и химикали, които оказват негативно влияние върху организма. Освен това храните, които консумираме, са пълни с различни токсини, които се натрупват и ни вредят.

Ето няколко симптома, по които да познаете, че тялото ви се нуждае от пречистване:

1. Мигрена

Главоболието и мигрената са резултат от храната, която замърсява с токсини тялото. Тя може да вреди само на някои хора, докато при други да се възприема нормално. Млечни продукти като сирене, кашкавал, меки сирена за мазане, соя, овесени ядки, яйца, бял хляб, са нещата, които съдържат глутен. При някои хора тези храни водят до подуване, главоболие, пъпки по кожата и други неприятни реакции.

2. Лош дъх

Усещате, че имате лош дъх и близките ви правят забележка за това. Незабавно посетете зъболекаря си. Ако той установи, че нямате развалени зъби, причината за неприятната миризма може да са прекалено голямото количество токсини, натрупани в организма. Прекалената консумация на пакетирани храни, пълни със захар, може да предизвика проблеми с храносмилането, които са причина за лошия дъх.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Какво печелбарство бе приятелю? Детокс значи да спреш да се тъпчеш за някакъв период от време, за да:1. дадеш на тялото си време да се почисти само.2. да спреш да го токсикираш чрез хранене( И ПИЕНЕ) за същото това време.3 дни на вода на всеки 3 месеца е ОК. Ама е трудно.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детоксикацията се извършва от черния дроб, цялата статия е фалш и измама.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детокс се налага единствено когато сме се натровили. Престанете да мамите хората, човешкия организъм има мниги ефективни методи за детокс, не е нужно да давате пари за глупости. Кто чуето детокс, еко, био , направо откачате
3
1
 
7
 
! Отговори
дедо преди 5 години
девойката на снимката лъха на секс, много секс
2
2
 
5
 
! Отговори
fda преди 5 години
Доста полезна и вярна статийка, която показва правилната посока, но изисква повечко услилие всеки да намери своя начин за пречистване. И всяка втора дума е "качеството на храните" - добра тема за размисъл!
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба ми цял живот е на детокс.Пълни глупости.Поредната измишьотина за печелбарство.Ама балъци дал бог детоксикирайте. хахахаха