Симона още е в тежко състояние, остава в безсъзнание

Лекарите правят всичко възможно, но не дават прогнози
6 юни 2018 18:28,
42
Симона още е в тежко състояние, остава в безсъзнание
Снимка: Facebook

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг, остава в безсъзнание, казаха от УМБАЛ Бургас.

Още по темата

Лекари от отделението по реанимация правят всичко възможно да върнат към живота младото момиче, но засега се въздържат от прогнози, пише "24 часа".

Състоянието на пациентката е стабилизирано. То обаче остава тежко и с опасност за живота, уточниха от здравното заведение. Направени са опити Симона да бъде изведена от медикаментозната кома, но те не са дали резултат.

Красивата дряновка стана жертва на ревнивия си приятел Михаил Станчев, който застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина - работодател и ухажор на Симона.

На 2 юни около 21,20 ч. 37-годишният Михаил застреля собственикът на казина в Мерцедеса му, паркиран до комплекс "Сън вилидж".

В момента на стрелбата от комплекса излязла Симона и се затичала към стрелеца с викове "Не, недей". Обезумелият Михаил обаче се обърнал и прострелял Симона в главата. 22-годишното момиче е прието в болницата с огнестрелна рана в областта на слепоочието. Установени са тежки мозъчни увреждания, казаха медици.

Извършителят на убийството е задържан около 2 ч. през нощта на 3 юни, при опит да напусне страната през ГКПП Лесово. В колата му "Опел Корса" е открит пистолетът, с който е извършено убийството и два пълнителя, заредени с 6 и 8 куршума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заслужава инвестиция!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах с какво Симона е по различна от останалите хора които стават жертва на разни инциденти. Защо се пише за нея по 4-5 пъти на ден? Защо вадите на преден план мутренски драми?
25
0
 
1
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Как тези млади момичета не разбраха че силиконът и чалгата са вредни за тяхното здраве.А комбинацията от двете е смъртоносна.Дано оцелее и да си вземе поука.Всеки има право на втори шанс.
24
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен24Кой сте вие или коя за да давате присъда Това може да бъде ваша дъщеря или близка. Кой млад човек не греши ,да това е младост ,за да те научи в живота. Дано да се възстанови момичето и продължи попътния си Амин
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аре по бързо да и откачат маркуча и да се приключва.Каквото си е търсела, намери си го
22
4
 
15
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 5 години
Предлагам да престанете да коментирате кой какво си е заслужил. Опасна е да си играеш на Бог, защото утре камъкът може да се окаже в твоята градинка!Дано се оправи момичето и да изживее пълноценно живота си, който- надявам се- е пред нея. Никой не е безгрешен, но това не прави убиецът по- малко убиец.
21
2
 
4
 
! Отговори
да не ни дотяга преди 5 години
да не ни дотяга да правим добро каквото сеем ще пожънем сеем живот за другите жънем живот сеем време някой друг ще отдели време да предпазим себе си близките другите от такива среди нир сме добре
20
1
 
1
 
! Отговори
да не ни дотяга преди 5 години
по блажено е да даваш отколкото да получаваш отделяики от време в молитва или пост /ден два три/ кой колкото може така свикваме да помагаме и се молим за другите без да ичакваме нищо но Бог знае вижда чува и на нас ни вдъхва надежда живот здраве така работят нещата молим се за близките и чуждите става добър навик да не си егоист а да си добър
19
0
 
6
 
! Отговори
за да сме щастливи преди 5 години
ами нека пишат за поука на други момичета да не ходят в дискотеки и съмнителни компание а живот на благочестие в добри среди където хората разцъфват от правилно отноошение грижа взаимопомощ не е смешно защото млади момичета се лъжат но ,,докъде стигат,, да предпазим другите и се молим един за друг нали сме българи християни за да сме добре
18
6
 
3
 
! Отговори
жива и здрава преди 5 години
все пак е човешко същество,което заслужава състрадание може и тя да не е виновна незнаем но съдим нека бъдем като самарянина дето слезе от ,,комфорта си,, и превърза ,,раните на един човек нуждаещ се от помощ,, така свикваме да бъдем неегоисти и отзивчиви не камъни състрадание молитва за другите помагаме на себе си дай Боже да се събуди за нов живот
17
1
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Каква прогноза могат да дадат докторите, ако си гръмнат в главата? Истерията вече започва да наподобява истерията по Боян Петров, Бог да го прости. Не пишете повече, а нека лекуват това глупаво дете на спокойствие. Дано оцелее и да остане с всичкия си...
16
2
 
17
 
! Отговори
Пач а преди 5 години
Всеки ден ли ще ни занимавате с тази пач а. Кой каквото си надробил сега да си го сърба, така казваше баба ми.
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
25 та статия, докато станат 260, има време..
14
3
 
37
 
! Отговори
тиквоний Велики преди 5 години
20 дена четахме за ония алпинист,ся 20 дена ша четем за Симона Красивата,маа ви откачена....
13
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръгнало е момичето с неподходящи хора.........това ясно.............но не заслужава да умре..........дано оздравее и да си избира по-добри приятели!
12
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 11 Какъв живот ще дарява ? Да се нароят още празноглави кукли с бухнали усти. Аман от бок.уци!
11
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв е тоя стандарт за красота масово да си имплатират големи рибешки усти, които изглеждат вулгарно, а не красиво. И с тия изкуствени огромни гърди, на секс символи ли се правят? Ужасно грозно изглеждат. Не мога да повярвам, че нормален мъж, а не сводник, би харесал така изглеждаща жена ;)
10
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано да се събуди. И да се оправи. Млада жена, която може да дарява живот. Мъжете да си лекуват побесняванията.
9
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8На мен пък не ми е тъжно!Тъжно ми е за хиляди млади медицински сестри, акушерки и лаборантки у нас, които по цял ден са в кръв, екскременти и урина срещу 600 лева месечно!!!ЕТО ЗА ТЯХ МИ Е ТЪЖНО!За поредната МЕТРЕСА на някой си хазартен бос - НЕ!Все пак, като човешко същество, и желая от сърце пълно оздравяване!
8
2
 
36
 
! Отговори
Никаквец преди 5 години
Да ти разкажа една история за 1 приятел.Не беше лош по душа,но беше мързелив.Сегашната му приятелка го дръпна във Варна където учеше,храни го, поя го в продължение на месеци, докато си намери работа,но не му се получи.Не си намери работа.После избягаха в чужбина.Няколко години по късно го видях.Пълна промяна.Поработил е.Качил е някой друг килограм.Изглеждаше супер.Благодарение на приятелката му която очевидно му е повлияла.Научил се е на труд и сега щастливи заедно.Това е жена.Поклон!