Как да отслабнете с овесени ядки?

Овесените ядки са богати на витамини и минерали
23 юни 2018 10:45, Михаела Лазарова
4
Как да отслабнете с овесени ядки?
Снимка: pixabay

Херкулесовата диета е лесен и приятен начин да загубите около пет килограма в рамките на седмица. Без да гладувате, без да ви липсва енергия. Този режим на хранене има положителен ефект не само върху редуцирането на излишните килограми, но спомага за прочистването на кръвоносните съдове, намалява нивата на холестерола в кръвта, подобрява храносмилането.

Също така храните в диетата ще ви осигурят важни витамини и микроелементи, като цинк, калий, желязо, магнезий, калций, фосфор, натрий, както и витамини PP, B1, B2, E.

Диетата се базира на консумацията на овесена каша, така че ако имате непоносимост към овеса, този план не е подходящ за вас (ако имате заболяване на щитовидната жлеза, бъбречни, чернодробни, сърдечни или други здравословни проблеми, консултирайте се предварително с лекар). Не се консумират меса, захар, сладкиши, тестени изделия, газирани напитки, алкохол.

Важно е първите 3-4 дни да се опитате да консумирате овесената каша без добавки като мляко, сушени плодове. Сварете я само с вода. След това може да разнообразите вкуса ѝ. Може да хапвате от нея толкова пъти, колкото усещате глад. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Отслабнали сте, а кранчето в тоалетната пуснахте ли го?
3
0
 
9
 
! Отговори
обичам майтап в Събо преди 5 години
та. 5 кила за 7 дена?!? Михаелче, това може да се постигне само ако спрете да пиете вода и намерите начин да се потите. С овес и въобще да не го ядете няма да стане. Да не говорим, че ако сваляте по 730 грама на ден, в края на седмицата може да се озовете в реанимация. Не вярвам по-голяма част от читателите ви да са с IQ-78, не ги обиждайте.
2
0
 
20
 
! Отговори
Усмиуировката. преди 5 години
Може да отслабнете със всяка храна, като ядете по малко от нея.
1
2
 
8
 
! Отговори
шоп преди 5 години
А ако започнеме да рупаме трЕва, съвсем ще се затрием.:)