От значение ли е размерът на женските зърна?

Оказа се, че той има общо с развитието на човешкия вид
4 юли 2018 22:30, Eкип на Puls.bg
25
От значение ли е размерът на женските зърна?
Източник: Reuters

Ново проучване разглежда твърдението за връзка между разнообразието от видове женски гръдни зърна и човешката еволюция. 

В проучването, публикувано в сп. Adaptive Human Behavior and Physiology, изследователите на университета в Куинсланд измерват размера на зърната, включително ареола, на 63 одобрени участници на възраст между 18 и 33 години.
 
Не е изненадващо откритието, че мъжките участници имат по-малки зърна, средно само 36% от размера на женските. Те са открили и по-големи вариации в размерите на женските зърна, отколкото при мъжките, дори след като са взели предвид размера на бюста и гръдния кош, както и процента на телесните мазнини. Отклонението се изчислява на 38% при жените и 25% при мъжете.
 
И какво общо има това с развитието на човешкия вид?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Минувач преди 5 години
Иванчо на плажа:-Бабо, може ли да си поиграя с циците ти?-Може, баби, но не се отдалечавай много.
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има една фраза: " ДОКАТО СМЪРТТА НИ РАЗДЕЛИ". Сега съпостави фразите: "Докато смъртта ни раздели" и "Няма да мия чинии". Или "Няма да домакинствам". Ако не усещаш как звучи, значи твърде много си се еманципирала. Очаквай някой еманципиран без чувство за моногамия, защото по някакъв начин трябва да допълва това, което си загубила с еманципацията. Смачканите феминистки винаги искат да гледаме на тях като на хора. А не са. Те са криминални психопати - ***. Да, това е определението за ***.
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвременните жени си мислят, че за семейство мъжа очаква само домакинстване... Еманципацията е като чавките-изпива мозъците... Ако аз само ти шетам в къщи и за друго не ставам добър съпруг ли съм? А ако нищо не пипвам и нямам пари да платя на някой да го пипне това в къщи добър съпруг ли съм? А ако не те подкрепям когато имаш нужда добър ли съм... Ако не съм любовник когато ти е нужно? А приятел? Тея ш*м*а*т*ки, объркани от феминистичните глу*пос*ти вече от нищо не разбират и за нищо не стават.
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурен съм, че ходиш непридружена ;))Ако домакинството е основното, можеш да си го вземеш с тебе и си ходи при ***. То е само необходимо и задължително условие. Но има и други. Които също са необходими и задължителни. Като вагиналния оргазъм, например. Има и някои, които са необходими но заместими условия. Като качествената кулинария. Може и без нея в някои случаи. Все пак, основното си е неартистичния вагинален оргазъм, ;))) Ходи си сама, щом не го знаеш това ;)))
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15С какво удоволствие ходя непридружена, след като поета коментари тук - идея си нямате!Относно въртенето на домакинството - от примера на една приятелка, омъжена в семейство от хайлайфа в София, знам - мога, не мога да въртя домакинство е САМО моя работа! Свекървата и казвала - "О, нека Маргарита го направи - тя толкова добре готви, глади .. " и пр. Нищо против домакинската работа, но това да е основното, заради което "ми оказват честта" да живеем заедно - "няма такъв филм"!
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какви глупости се хвърлят пари.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Все жените ви криви.Най-напред вижте себе си, после имайте претенции. качествени жени има, но първо си задай въпроса ти с какво си заслужил да имаш такава жена? Ако наистина я заслужаваш, тя и сама ще те намери!
13
2
 
7
 
! Отговори
тонтехник преди 5 години
до #ЕлектротехникАко едната гръд се е лейнала под едната мишница , а другата под другата , и да искаш не мож ги пипна двете с едната ръка .Освен , ако имаш длани по половин метър.
12
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българския мъж търси да има до себе си Жена, а не еманципирана ш*мат*ка с претенции и изисквания и без реална представа за това как се работи и как се върти дом. Та, къде са тея жени в България? тези, които знаят как се работи или са се изнесли или правят кариера, а тея, които знаят как се върти дом са взети вече... няма подходящи жени в момента за женене в България, за съжаление.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От значение са. трябва да са малки, стегнати и симпатични, но да не са като пъпка от комар. Да ти е удоволствие да ги галиш и въртиш между пръстите си. И да не са сбръчкани, а изпънати и свежи.
10
0
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Брех, тая снимка е с две фокусни точки...
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако зърната на една жена са малки, значи *** за зеле не става от тази жена! Съжалявам мили дами...
8
2
 
12
 
! Отговори
Зъркел преди 5 години
А къде са тея зърна да ги видим?
7
4
 
6
 
! Отговори
Tedi преди 5 години
jenata na snimkata e mnogo hubava
6
5
 
27
 
! Отговори
v преди 5 години
До Анонимен до номер 3А ТАЗИ НИСКА РАЖДАЕМОСТ, НЕ Е ЛИ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ХОРАТА ИЗБЯГАХА, ТАКА ЧЕ НЕДЕЙ ДА ОБВИНЯВАШ ЖЕНИТЕ, ТЕ ПРАВЯТ КОЛКОТО МОГАТ И ИМАТ 2 ДЕЦА, АМА НИКОЙ НЕ ИМ ПРИЗНАВА И КАТО ПОИСКАТ ДА СЕ ОБЛЕКЧАТ ПРИ РАЖДАНЕ, ПРЕЧАТ ИМ И НЯМА ЗА ТЯХ ПАНИХИДИ, КАКТО ПРИ ВОИНИТЕ. А ЗАЩО НЕ КАЖЕШ, ЧЕ МЪЖЕТЕ НЕ ИСКАТ ОБВЪРЗВАНЕ 90%, А 8 % СА ЗЛОБАРИ , Е КАК ДА СЕ СЪБЕРЕШ С ТАКИВА? НЕ МИ ГОВОРИ КОЙ Е ЖЕНА И КОЙ НЕ, А ВИЖ ДАЛИ ИМА ИСТИНСКИ МЪЖЕ И ТИ В ТОВА ЧИСЛО.
5
7
 
36
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 5 години
Пропускаш нещо много важно. За да роди и отгледа по нормален начин 2-3 деца, жената трябва да има и мъж до себе си. Мъж, който няма нищо против да бъде баща на няколко деца. В България днес се срещат и такива мъже, но много рядко.Повечето с неохота се съгласяват да се разделят с ергенския живот и най-вече вследствие на натиска, оказван от майките им, създават по едно дете.Не са малко и онези, които "карат плейбойската" почти до пенсионна възраст и се държат като безотговорни тийнейджъри.
4
7
 
14
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До ЕлектротехникИ двете зърна се пипат едновременно,но с една ръка!Другата остава свободна за....
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има значение и то от световна величина така да знаете чобани невиждали силиконец.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да няма да си правите снимка със зърната на жена си. Ако нямате зърна ето това е лошо, това платена статия на пластичнаа хируртия ли е Стига сте насаждали комплекси у хората.
1
2
 
40
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Машалла...размерът на женските зърна!*** счупихте ли го вече?