Каква роля оказва размерът на пениса в живота на мъжа?

Явно има значение за цялостното здраве на силния пол
7 юли 2018 22:32,
66
Каква роля оказва размерът на пениса в живота на мъжа?
Източник: Reuters

Въпросът за размера на пениса е доста деликатна тема, по която не всеки мъж би искал да говори. И основната причина е ясна - несигурността, която чувства в това отношение.  

Асистентът по социология в държавния университет в Мисури – Алиша Уоукър, започва проучване, което изследва как размерът на пенисa влияе върху останалата част от живота на мъжа. Тя стига до заключенията, благодарение на снимков материал, анкети и интервюта на доброволци.
 
Тя разяснява, че проектът се фокусира върху това как размерът на пениса на мъжа, или по-точно възприятието му за него, влияят на цялостното му здраве.
 
За целта са били разглеждани сексуалната активност, употребата на презервативи, самооценката, социалното взаимодействие и психическото състояние на мъже над 22 години.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
18
 
! Отговори
Пословичен израз преди 5 години
Измислили са го мъжете с големи шкембета. Те казват:"Под голям камък - голяма риба."Само че отмъстителните женички, когато се разделят с някого и по някаква причина са озлобени срещу него, заради което искат да му отмъстят, също твърдят нещо, ако той има голям корем. Казват, че онова нещо му е дребничко и дори не се вижда под изпъкналото шкембе.
7
3
 
18
 
! Отговори
Дори и интелигентнит преди 5 години
Онези, които имат голям атрибут, се хвалят с това.
6
5
 
48
 
! Отговори
Беше искренна преди 5 години
Абе не съм като Пищова да размахвам питони като камшици и да поря......Ама една мома на времето ми каза: На предишния му беше по-голям ама твоя е по хубав.така ,че Истината е някъде там.
5
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От опит на 60 годишен, все ощеДа обикновено големият *** трудно се вдига и не знам какво ще правя, като остарея с мойте 30-сет санта!?
4
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С 14 см не стига май до където трябва. А какво остава размах за движение.
3
9
 
18
 
! Отговори
21 преди 5 години
В сегашните времена на разврат,голяма роля...
2
25
 
5
 
! Отговори
OhoBoho преди 5 години
Pone za 1 neshto sam blagodaren na roditelite mi - golqma palka 20 santa ne sum imal qdove nikoga - na horata s malki ne zavijdam kolkoto i pari da imat ne ti li e dadeno po priroda , nikoga nqma da go imash
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ония на парада ще ви дадат подробна информация.