Каква роля оказва размерът на пениса в живота на мъжа?

Явно има значение за цялостното здраве на силния пол
7 юли 2018 22:32,
66
Каква роля оказва размерът на пениса в живота на мъжа?
Източник: Reuters

Въпросът за размера на пениса е доста деликатна тема, по която не всеки мъж би искал да говори. И основната причина е ясна - несигурността, която чувства в това отношение.  

Асистентът по социология в държавния университет в Мисури – Алиша Уоукър, започва проучване, което изследва как размерът на пенисa влияе върху останалата част от живота на мъжа. Тя стига до заключенията, благодарение на снимков материал, анкети и интервюта на доброволци.
 
Тя разяснява, че проектът се фокусира върху това как размерът на пениса на мъжа, или по-точно възприятието му за него, влияят на цялостното му здраве.
 
За целта са били разглеждани сексуалната активност, употребата на презервативи, самооценката, социалното взаимодействие и психическото състояние на мъже над 22 години.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
1
 
! Отговори
В крайна сметка преди 5 години
В крайна сметка големината е огромно значение. Всички останали приказки са за заблуждение.
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До акак ЛараСега да режа 10 санта заради тебе? Заслужаваш ли толкова голяма жертва?
46
1
 
8
 
! Отговори
МАГАРЕТО преди 5 години
То и моят е голям ....., но съм си магаре !!!!
45
1
 
13
 
! Отговори
Ти ме подсети преди 5 години
До ДДТИмаше един стар виц. Професор по медицина изпитва студенти. Задава въпроса "Коя част от човешкото тяло увеличава размера си 7 пъти?" Една студентка отговаря: "Знам коя част, но ме е срам да кажа." Професорът й отговорил: "Това, за което ви питам, е зеницата на окото. Онова, което Вие имате предвид, увеличава размера си най-много два и половина пъти. Останалото са момински мечти!"
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До StarИскаш да кажеш, че 25-35% от децата не са създадени от онези, които по документи се считат за техни бащи?Или са толкова децата на самотните майки?Не се разбира.
43
6
 
2
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
няма оплаквания от мен, само много мъркане!
42
5
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Здравейте, аз съм карал няколко мац-пис да ми мерят уреда с линийка и винаги ми излиза към 17 санта :) Знаете, тези поне, редовните тук, че съм луд фен и съм адиктет по ескортите. Та ще ви кажа тяхното мнение по въпроса, защото са професионалистки, нормалните жени не е чак толкова важно какво мислят. Та те са ми казвали и то почти всички от тях, че с прекалено големи не им е кеф и ги боли. Повечето дори ги таксуват двойно. За моя всички до една са казвали, че си е идеален по размер :)))
41
7
 
11
 
! Отговори
кака Лара преди 5 години
10-12 см ми правят най-голям кеф,другото е лакомия!
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До А пъкКато затарееш ,да си жив и здрав този момент ще дойте.Тогава ще пише НЕП...Е..ЙТЕ
39
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А между другото, каква е ролята на размера *** в живота на жената, освен, че ранната клиторна маструбация я прави фригидна феминистка и го превръща бързо в сбръчкана грозна маса на място, което може да е красиво?
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отговора на въпроса от заглавието - същата роля каквато играе влагалището в живота на жената, само дето позитивите от размера са с обратен знак.
37
0
 
15
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Съвет към публикуващите статията:Сложили сте интригващо заглавие - добре,след това хронология за съдържанието на проучването - ок,няма обаче изводи и заключения, с което не можете да привлечете интелигентната четяща аудитория, която се интересува от истински ценната информация. Ако фокусът е върху повърхностния читател - няма лошо. Лично аз предпочитам статии със съдържание, иначе защо да ги чета!
36
2
 
21
 
! Отговори
Прост факт преди 5 години
Сигурно размерът има значение за някои неща-примерно за задоволяване на разхлопани вече мадами,дето малък няма да свърши никаква работа,с голям също лесно се пи.кае,без да си мокриш обувките и прочее.Обаче явно не дава някакво еволюционно предимство-успешно се размножават мъжете с всякакви размери и разнообразието е голямо.Раждаемостта в Африка и Азия е еднакво висока,а разликата в размера е в пъти!
35
1
 
11
 
! Отговори
Физик преди 5 години
На големите маси гравитацията им действа по-силно
34
6
 
7
 
! Отговори
Kompleksar преди 5 години
Освен, че ми е малък свършвам и бързо. Добре, че приятелката ми е не е толкова глупава. След като ме оправи набързо се оправя сама с разни неща, които си е купила и продължава да използва. Да ме видите колко съм жалък...
33
2
 
44
 
! Отговори
ДДТ преди 5 години
Много повече се притеснявам за размера на заплатата си. Размера на пениса е последна грижа. Това е интересна тема само за тийнейджъри и фантазьорки.
32
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква прекрасна неделна статия! Просълзих се!
31
2
 
22
 
! Отговори
Бинго преди 5 години
Моят личен опит показва, че големият пeнис е много полезен рано сутрин! Събуждам се на палатка, очите ми още сънени, но трябва да бързам за работа. Обаче на път за банята, като ме плесне два пъти по челото и веднага се събуждам! :-))))))
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Минко не се изказва вечеКакво ли е станало с негоВажното е, че минковците отново са на линия
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Буратино станал на възраст, но не му пускали, защото му бил дървен и ги боляло. Една сутрин татко Карло му донесъл една финна шкурка и му казал да си го излъска хубаво за да не ги боли. На другия ден попитал:- Е как е! Опъна ли нещо?- Абе, ще е'а! То шкурка да има, па..И така Буратино един ден се подпалил от лъскане с висока скорост и изгорял.