Мъжете - по-склонни да правят необезопасен секс с привлекателна жена

Това показва изследване за нагласите към сексуалното поведение
12 юли 2018 22:47,
9
Мъжете -  по-склонни да правят необезопасен секс с привлекателна жена
Източник: Reuters

Колкото по-привлекателна е една жена, толкова по-малка е вероятността мъжът да пожелае използването на презерватив по време на секс с нея.

До тези заключения са стигнали проучвания, фокусирани върху използването на компютърни симулации за изследване и влияние върху нагласите към сексуално поведение. Те показват, че съществува връзка между възприеманата привлекателност и желанието на даден човек да прави незащитен секс.

По-ранно изследване при жените е подкрепило тезата, отчитайки, че за колкото по-атрактивен намират един мъж, толкова по-склонни са да правят небезопасен секс с него. Въпреки това, повечето жени вярват, че привлекателните мъже е по-вероятно да страдат от полово предавани болести.

Прочети повече за проучването в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти как така го усети иван какъв мъ е джендъра? В смисъл, че не е довърван хронично. Също като феминистка, страдаща от вагинална аноргазмия.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само феминистките не се интересуват от секс с привлекателни мъже. Интересуват се от това да си присвояват постиженията и парите им и да се бият в гърдите колко са хитри и как са прекарали кадърния и работлив мъж. За целта само трябва поне веднъж месечно да имитират влагалищен оргазъм...
4
17
 
8
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Mujete v bgKompleksiraniProstiNedodqlaniBedniPulni s kreditiNiskiNechistoplatni
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДоТи затова всяка вечер го чакаш дедовия.И тълкуваш.
2
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо пишете това? Мъжете се чивтосват като животни. На полето в мазето колата където и с която и падне. На всичкото отгоре се бърше в пердето. Жените не са длъжни да им търпят болестите.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами .... а добър ден.