4 грижи за по-бели зъби

Яжте храни, които почистват естествено зъбите ви
25 юли 2018 20:25, Михаела Лазарова
5
4 грижи за по-бели зъби
Снимка: pixabay

Пудри за избелване на зъби, ленти, шини, кабинетно избелване... Днес има много и различни начини да направим усмивката си по-бяла. Като част от добрата ни визия, белите зъби изискват ежедневни грижи, за да запазим максимално дълго блясъка им. Споделяме 4 лесни стъпки за повече белота и красота всеки ден.

Внимавайте с храните и напитките, които консумирате

Ако сте любители на газираните и оцветени напитки, кафето, чаят, червеното вино, цигарите и същевременно искате да запазите усмивката си бяла, трябва да знаете, че изброените оказват влияние върху цвета на зъбите.

Сред другите виновници за оцветяването им са червените сосове, лютеници, соев сос и други. За да се наслаждавате на вкуса на любимите си храни и напитки, без да се притеснявате, че усмивката ви губи от блясъка си, почиствайте зъбите си след консумацията им с четка и паста, която съдържа добър избелващ агент.

Яжте храни, които почистват естествено зъбите ви

Ябълките са не само вкусни и полезни за здравето ни, но помагат да почистим зъбите си от натрупана плака. Други свежи храни с твърди частици, които ще ви помогнат да поддържате добро орално здраве са моркови, целина, пуканки. Следващият път, когато изпиете любимото си кафе, хапнете веднага една ябълка, за да почистите зъбите от петната.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
10
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
бял протеинов шейк, прясно произведен от бял мъж, действа най-добре!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смес от куркума и кокосово масло мисля че действа. Има една руска паста за зъби - splat - черна, и за нея казват, че върши работи, то всичко е индивидуално де. Като си изхарча избелващата elgydium, ще си я закупя да я пробвам.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако зъбите са бели, значи е разрушен защитният емайл. Няма как да са здрави. Създава се работа на стоматолозите.
1
1
 
9
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Миля ви спрете да превеждате американски простотии.